Sugar Rush Cream mám pro letošní rok v plánu, ale to asi bude jiná odrůda, než to co píšeš, ostatní neznám. Na Aji sraz to máš trochu z ruky, ale vlakem jsi v Olomouci za 2 hodinky, to by se dalo domluvit

Sugar Rush Cream mám pro letošní rok v plánu, ale to asi bude jiná odrůda, než to co píšeš, ostatní neznám. Na Aji sraz to máš trochu z ruky, ale vlakem jsi v Olomouci za 2 hodinky, to by se dalo domluvit
Díky Petře, tobě ať se taky daří. Jinak v loňském roce jsem jel vesměs taky Aji, jen jsem jich neměl tolik. Já ale téměř nic jinýho nepěstuju, baví mě ta variabilita vůní, chutí a barev a hlavně to, že se to dá normálně konzumovatpetr.polasek píše: ↑04 led 2020 09:01Další, kdo přesedlává na odrůdy C. Baccatum. Děláte mi radost přátelé. Ať to klíčí a roste![]()
jo dvě hodky vlakem nic není. jinak red stripe je s červeným pruhem, dá se najít na youtube. Oba peppové (taky se dají najít obrázky, sou do kulata) se Fowlerovi povedli cross s Malawi Peppadew. vyhrál sem tyhle semínka na sklonku roku v takové té tipovací soutěži čísel v chilli skupinách na facebooku a nakonec to z té ameriky fakt dorazilo. vzal bych je na ten sraz. Red stripe mám jen tři, takže ty jen do dobrých šlechtitelských rukou, peppů je přes deset obojího, kdyby byl zájem. já je letos vysazovat nebudu, letos jen základní Sugar rush peach.
Když tak pěkně prosíš, určitě ti vybrané osivo pošlu, budu s tím počítat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host