Zdravím všechny pěstitele a jen v rychlosti - čtyři dny po výsevu jsou venku první dvě rostlinky, a to Aji Fantasy Orange a Aji Valle De Canca. Ostatní snad budou brzy následovat.
Víťo neboj se nic,to pojede jako boby v ledovém korytu...kufa rychle,kufa rychle....goood plant
Zhruba týden od výsevu mám venku 27 rostlin z celkové počtu 50, tak jsem zatím spokojen. Objevili se mi pouze dvě helmy, jednu se mi podařilo odstranit, tu druhou bohužel ne a tak jsem dal druhý pokus.
Tak desátý den od výsevu z padesáti semínek zatím vykouklo 37 kousků. Těm co stávkují, dám ještě týden a pak zkusím druhé kolo. Jinak zatím vše probíhá bez větších problémů, snad to tak i zůstane. Přeji všem chilli v duši
Tak dnes jsem provedl druhé kolo výsevu u odrůd, které prozatím nevyklíčily. Jak píše Petr Polášek ve svém vlákně, letos hůře klíčí C.Baccatum. A moje nejoblíbenější Sugar Rush Peach ani ťuk, snad se dočkám ve druhém kole.
Ahoj všichni, opět po nějaké době přihodím report z letošního roku. Klíčení je letos horší než loni, z hlíny nevylezly Aji Fantasy Orange, Numex Suave Orange, Sugar Rush Cream, Aji Fantasy Yellow, Habanero Pastel a z nepálivek Anežka a Banánek. Další dvě odrůdy jsou nějaké špatné a rostliny zarazily růst (Aji Angelo a Criolla Sella). Provedl jsem druhý výsev, tak snad ještě něco vyleze.
Grilánek mi nějak zmutoval