Tak som sa tento rok prvy kraat rozhodol
trosku "vaznejsie" popestovat

Plán znie asi takto:
1. Squash Jamaican yellow
2. Black Scorpion Tongue
3. Black Pearl
4. Peru purple
5. Aribibi Gusano
6. Trinidad Scorpion Satan
7. Dorset Naga
8. Red Peter Penis Pepper
9. Elephant's Trunk
10. Manzano Rocoto red
11. Cayenne red
......................................................
12. Aji Charapita
13. Afričan csabi pepper

14. Bolivian rainbow
Semiacka vcera zasadene... nieco pojde do foliovniika(este ho hlavne vyrobit a poskladat na zaahrade,veriim ze to zvladnem),nieco do zahonov:cca jeden vyvyseny plus jeden dva klasicke no s priatelkou uvazujeme aj nad "nemeckou kopou" tak sa uvidii a rocota nieco do tiena nieco do polotiena ...
Prisvecovat mam v plaane neonkami...nieco som tu videl aj o neakych special na piestenie tak preco nie? Najviac sa tesim asi na squash jamaican yellow a black pearl...perlu som si vyhliadol uz pred par rokmi no neobiednal az tento rok no a ten jamajčan ma ocaril na fotkach vsade na nete

Jedna vec ma trosku ale prekvapila,
Semiacka som objednal zo seminka-chilli.cz a musim povedat ze vsetky boli krasne,zdrave no radost rozbalovat a potom otvorim ten papierovy obal Peru Purple a na tom plastovom pytliiku na naalepke stalo Peru purple... EXP:2016 ...hm
Tak dufam ze len mali paani predpripravene pytliiky navic z predchadzajucich sezoon;)
Inac mam jednu dost zavaznu otaazku:
Budem pestovat v dedine Hrhov
(u priatelky na dvore)
Probleem je ze tu je dost casto v roku fakt brutaal naarazovy vietor ( nie z riedka sfuukava kamioony z cesty...podlamna slusnaa vyyzva

Ci ma niekto skusenosti s vystavbou vetrolamov
Pretoze asi tak neak to vidiim neaka pevnejsia konstrukcia co bude sluzit aj na vyvezovanie aj ako stena uvazujem nad vypleteniim z konarov liesky... za akukolvek radu/naapad vopred dakujem