Dnes jsem si otrhal 4 zelené paričky na zahradě, stím že si je připravým na olivovém oleji s mořskou solí.
Nu a zde je výsledek

Nejprve rozvoněla celý byt vůně olivového oleje. Ve chvíli co jsem přidal papričky byla všude přítomná nasládlá papriková vůně. Bylo to velice intenzivní. Pečlivě jsem to sledoval a když byli papričky řádně opečeny a na všech byli viditelné puchýřky, tak jsem je dal na talíř, posypal mletou mořskou solí a dal se do nich. Pozdě sem se někde dočetl že se dají ještě zakápnout kapkou citronové šťávy, tak to vyzkouším příště. Jsem i zvědavý na variantu na grilu.
Za mě velice pěkné překvapení na začátek sezony a s určitostí mohu říct, že jí asi budeme pěstovat již každoročně

Chuť pokrmu bych s nadsázkou přirovnal k chuti vařené kukuřice posypané solí, jinak kdybych ji mě popsat,sladká zeleninová, je tam cítit chuť olivového oleje a samozřejmě sůl.
Velice delikátní záležitost a všem vřele doporučuji
