Lednový výsev | Proč | Zdroj | Počet |
---|---|---|---|
01) Quintisho (chinenses) - poprvé | vzhled - zobačka | pedro | 2x |
02) Aji Charapita (chinenses) | mírný pal, kořeněná chuť - koření, zobačka | vlastní | 3x |
03) Habanero B.J. (chinenses) - poprvé | pal, výnos, ovocitá chuť - koření, omáčky, masti | vlastní | 3x |
04) Habanero White (chinenses) - poprvé | pal, kompaktnost, barva - tréninková zobačka | pedro | 2x |
05) Devil's Tongue White (chinenses) - poprvé | pal, barva - omáčky | soused | 2x |
06) Dorset Naga (chinenses) - poprvé | pal, výnos - omáčky, sušení | eshop | 2x |
07) 7 Pot Apokalypse (chinenses) - poprvé | pal, vzhled - omáčky, lidský repelent | eshop | 1x |
08) Trinidad Scorpion Moruga (chinenses) | proč ne | otec | 1x |
09) Aji Lemon Fantasy Orange (bacatum) - poprvé | proč ne - zavaření | honzek86 | 2x |
Březnový výsev | Proč | Zdroj | Počet |
10) Jalapeno Early (annuum) | chuť, vzhled - obložení chleba, zapékání | eshop | 3x |
11) Black Pearl (annuum) | vzhled - zobačka | vlastní | 2x |
12) Cayenne Yellow (annuum) | pal, výnos, chuť - zavaření, sušení | eshop | 2x |
13) African Devil (frutescens) - poprvé | vzhled - zobačka | pedro | 1x |
14) Korál (annuum) | mírný pal - zavaření k okurkám | krámek odvedle | 1x |
15) Kozí rohy (annuum) | mírný pal, chuť, výnos - naložení | chvilka strachu | 2x |
Hnojit budu (pokud bude potřeba) pomocí HESI TNT KOMPLEX (plnospektrální) pro pevná média a Boosterem od BcuzZ (aktivace života v substrátu, petarda mikroprvků v chelátové formě, stimulátor kořenů, obsahuje startovací množství potřebných bakterií) jak pro hydro tak i pro pevná média. Dostal jsem je od bratra který přešel na jiná hnojiva. Pro všechny čerty tu mám i zbylé tekuté Hoštice. Dále je připraven, jak jinak, lignohumát jako náhrada boosteru kdyby se něco stalo.
Pro všechna chilli je vyhrazeno jedno patro regálu oplácaného bílou fólií o velikosti: 150x50x90cm a vybavené 2x Narva Bio Vital. Druhé patro je vybaveno stejně a i jej je možné využít, protože rajčata mi určitě celé druhé patro nezaberou.
---
Poznámka: Jako můj vánoční dárek jsem se rozhodl pustit tento post do světa (ach ta netrpělivost), tak využijme této vánoční atmosféry a nezatracujme mě pro moji nedočkavost.