Zdar priatelia,
po dlhšom čase report. Prebehli nejaké mikrozbery...
1.El Oro de Ecuador, Pickersgills Orange, Mal. Goronong
2. Fatalii White, Kampanaki, 1ks Naganero scorpion caramel
3.Fidalgo roxa, Brown Jalapeno, Czech Black, Aji White Fantasy, nad ňou Pink Tiger a Brown cherry, pod ňou Thunder Mt. Longhorn a Aji Amarillo
Pri ďalšom zbere v podstate to isté, pribudli 2ks 7 pot Jonah vľavo hore, v strede hore oranžové Aji Ahuachapan, vpravo hore prvá machovka a Aji little finger Orange, tie tmavsie uschli už na rastlinách.
V spodnom rade fialové kombo Cheiro Roxa, CGN 21500 a Fidalgo Roxa, nad nimi ešte tmavo červená Peruvian Creole.
Všetko som ešte nespracoval, ale dačo je zavarené
Dačo som dal usušiť
A nejaké mňamky na skorý konzum
Pozrime sa aj na pole, v popredí paprikáreň a v pozadí armáda generála Raychetta. Všetko dozrieva pomalšie kvôli obrovským černiciam, ktoré to poobede začnú tieniť.
Čo sa týka tej trojky fialových, na poslednom mieste je Cheiro Roxa, má tenké steny, najslabšiu vôňu aj pal. Rastlinka je ale pekná a slušne obsypaná...
Fidalgo roxa a CGN sú si veľmi podobné chuťou, krásnou vôňou aj palom. Z jedinej rastlinky Fidalgo som obral už cez 100 plodov a vyzerá, že to bola zatiaľ iba polka.
Väčšinu fialiek som teda dal nasušiť a vyskúšam mleté. Podobne Aji Amarillo a tento Pink Tiger
Radosť robí aj Jalapeno Goliath, čochvíľa sa chystám na zber, je tam skoro 50 plodov na 1 koreni
Úžasne rodí aj Pickersgills Orange, 17 plodov len na 1 vetvičke.
Naganero scorpion caramel, tiež z neho dačo bude
Tradične obsypaný Malaysian Goronong, ale tento rok už druhú várku nestihne... minulý rok som prvé kusy oberal už v júli (červenec)
El Oro de Ecuador - nádherná veľká kytka obsypaná hŕbou plodov, na výšku je už skoro ako ja.
Tkaničky Thunder Mountain Longhorn
A už som ochutnal aj prvé Praetermissum, páli slušne a chuť je poslabšia, zemitá... Ale zato má milión guličiek...
Držte sa