Deadbullovo chilli 2019
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
Re: Deadbullovo chilli 2019
Sparklera mám rovněž, a dokonce několik. Navíc i Demon Red. Akorát jsem s tím trochu napřed. Máš to pěkný. 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

- Deadbull
- Stálý člen
- Reputace: 163
Ďekuju, snad to vsechno stihne dozrat, jak jsem si myslel v kvetnu ze s toho nic nebude tak ted to vypada ze se to rozjelo.

-
- Stálý člen
- Reputace: 2978
- Kontaktovat uživatele:
Máš to pěkné kolego, co se týče rodinných příslušníků - pěstuj i odrůdy mírně pálivé, sladké a dále chuťovky; můžeš si být jist, že to přijmou a pěstování papriček se stane u Vás samozřejmostí. Hovořím z vlastní zkušenosti. Zaměř se i na chuť nejen na pal. Ať se daří 

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Ahoj bejku. Musím tě taky trochu pochválit a přivítat. Někdy v záplavě nových členů, někteří se přihlásí a nic moc, člověku ledacos unikne. Tak mě tedy trochu uniklo, že máš nejen pěkný kytky přímo v zemi ve foliáku, ale i to, že máš bydliště v Plzni. Dvakrát moc nás tady není, tak je to třeba podchytil. Trochu jsem se v problému rozhýbat chilli komunitu v Plzni ještě s několika málo lidmi angažoval, ale mimo pár srázků, popravdě nic moc.Ale pár zajímavých týpků se nás sejde, to jo. Možná jsi někým z nás a já to přes ten nick nepoznám...... máme i stránky na FB - CHILLI Plzeň, třeba jsi už na ně narazil. Takže tě případně rád uvidím naživo a můžem pokecat, no a hodně zdaru v pěstu a nejen v chilli.
PS: Kdybys do budoucna něco potřeboval, ozvi se.

PS: Kdybys do budoucna něco potřeboval, ozvi se.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
- Deadbull
- Stálý člen
Jsem rád že se líbí. Na druhé straně fóliovníku mám taky sladké paprikypetr.polasek píše: ↑26 čer 2019 22:18Máš to pěkné kolego, co se týče rodinných příslušníků - pěstuj i odrůdy mírně pálivé, sladké a dále chuťovky; můžeš si být jist, že to přijmou a pěstování papriček se stane u Vás samozřejmostí. Hovořím z vlastní zkušenosti. Zaměř se i na chuť nejen na pal. Ať se daří![]()

Erben61 píše: Ahoj bejku. Musím tě taky trochu pochválit a přivítat. Někdy v záplavě nových členů, někteří se přihlásí a nic moc, člověku ledacos unikne. Tak mě tedy trochu uniklo, že máš nejen pěkný kytky přímo v zemi ve foliáku, ale i to, že máš bydliště v Plzni. Dvakrát moc nás tady není, tak je to třeba podchytil. Trochu jsem se v problému rozhýbat chilli komunitu v Plzni ještě s několika málo lidmi angažoval, ale mimo pár srázků, popravdě nic moc.Ale pár zajímavých týpků se nás sejde, to jo. Možná jsi někým z nás a já to přes ten nick nepoznám...... máme i stránky na FB - CHILLI Plzeň, třeba jsi už na ně narazil. Takže tě případně rád uvidím naživo a můžem pokecat, no a hodně zdaru v pěstu a nejen v chilli.
PS: Kdybys do budoucna něco potřeboval, ozvi se.![]()
![]()
Ahoj,

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open
- Deadbull
- Stálý člen
Zahradu mam mimo Plzeň, přesneji v Touškově. A když budu mit rajčata navic tak spiš vyměnim za seminka nebo nejakou tu omačku. Nebo klidne fakt daruju, rad se podelim. Kdyz tak vim komu se ozvat 

- Deadbull
- Stálý člen