najlepší univerzálny bio ale účinný prípravok na bežných škodcov paprík a rajčiat dostupný v obchodoch (nie home made)
-
- Stálý člen
- Reputace: 339
- Obrázky: 0
Re: najlepší univerzálny bio ale účinný prípravok na bežných škodcov paprík a rajčiat dostupný v obchodoch (nie home mad
Má někdo zkušenosti s přípravkem PREV-B2?
Náhoda je matka všech proměn.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Re: najlepší univerzálny bio ale účinný prípravok na bežných škodcov paprík a rajčiat dostupný v obchodoch (nie home mad
Ano mohu potvrdit.....někde jsem tu předloni četl debatu o nimbovém oleji, vím jen že tam psal zde kolega Stankar a tuším MartinS. Koupil jsem si nimbový olej, někde jsem objevil odkaz na český eshop s bylinnými apod.produkty. Nimbový olej, tedy postřik obsahující vodu, pár kapek jaru a nimbového oleje funguje. Vloni jsem to občas stříknul snad třikrát, s tím že poprvé hned po přesazení sazenic do finálních nádob, podruhé snad někdy ve fázi květů a potřetí již byli plody, ale ještě byl čas do zralosti. Vytvoří se takový jakoby lesklý film, který postupně odejde ale,. v prvních momentech jsou listy lesklé. Měl jsem trochu obavu, jak to bude, zda budou moct dýchat, všechno o.k. Za mě to funguje, dokonce bych si tipnul, že to funguje ihned po postřiku i na mravence. Nevím tedy jak komu, vážení HMYZOVÉ, ale ten olej tak mi tak smrdí, že se těm breberkám ani nedivím. Jedinou chybu to má, že ten olej je pouze v balení, které každý z nás spotřebuje tak za 150 let.stankar píše: ↑24 kvě 2017 15:21Neemazal by pusobit na vsechen savy hmyz, dokonce jsme ted cetl, ze i na smutnice... kazdopadne obsahuje skoro 00 nic vytazku z Nimbu. Ja si radeji koupil pres ebay 100% Neem Oil 1L za 600Kc vcetne posty a redim to s vodou a par kapkami Jaru, zatim to funguje paradne a msice a svilusky to zlikviduje (nutno opakovat postrik tak 2-3x).

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
- Reputace: 339
Myslím, že ideální by byly malé šroubovací zkumavky.
Náhoda je matka všech proměn.
-
- Stálý člen
- Reputace: 250
- Kontaktovat uživatele:
Pouzil bych plastove lab.zkumavky se sroubovacim uzaverem .)
pan_klobouk
-
- Stálý člen
- Reputace: 91
Vem to na sraz a tam se podelime

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Od te doby, co jsem koupil ten litr, tak jsem spotreboval cca 100ml (uz si nepamatuju, jak dlouho ho mam). Kazdopadne se nezkazi, takze budu pouzivat nadale

Ale z dosavadnich zkusenosti je Nimbovy olej vyborna zbran proti vsemu, co se snazi prikrmovat na mojich rostlinkach

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
Erbene, keď doriešiš balenie hneď od teba kupujem 2 deci 

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9558
- Kontaktovat uživatele:
Já používam ten nimbový olej emulgovaný rovnou v tom Neem Azal, vyjde to dráž, kdybych toho mel více, tak koupím rovnou ten olej taky. Nevahejte je to super vec a není tak toxická...