Chilli jako obrana proti škůdcům
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Chilli jako obrana proti škůdcům
Může sloužit chilli paprika např. Trinidadka proti škůdcům savcům ? Například do krtince vtlačit zralou papriku, do díry od hraboše také apod. Fungovalo by to jako totální odpuzovadlo ?
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chilli jako obrana proti škůdcům
To tam chceš cpát plody který pracně vypěstuješ?? Proč by je mělo odpuzovat?
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Když to pálí člověku hubu tak to bude pálit i hraboše. btw...budu příští rok pěstovat jen proto aby mi to vyrostlo, nebaví mě moc pěstovat pelargonie, tam jsem dosáhl mega úspěchů ale jíst se to nedá. Chilli respektive pálivá jídla mi nechutnají..pak mě pálí držka a nepoznám co jím, jestli palačinku s medem a nebo středně propečený steak z 18 měsíčního argentinského býčka...prostě papriky napěstuju, vydlábnu semínka a co s plody se uvidí...zkouším nové příchutě boilies na ryby (rybáři budou vědět)..třeba se uchytí boilies trinidad...
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Na myši to fungovat nebude, na krtky taky ne. Když tak si udělaj díru vedle
Do toho boilies je to prej dobrý. Známý už žadonil, ale pro ryby to nepěstuju

Hodlám manzano rocoto red dát k jabloním. Třeba se nějaký ten spoluobčan škůdce splete .... 

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Hmmm
....s láskou to pěstuješ a pak to hodíš rybám...?

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Divil by jsi se co se všechno dává rybám...i těm akvarijním..a ta láska...nevím proč ale mě se doma terčovci množí a rostou jako z vody aniž bychs e o ně nějak moc staral..kytky abychom stříhali jinak máme z bytu džungli...normální hlína, okna na jihozápad a zalívám vodou z akvárka..žádné jiné hnojivo..papriky i chilli jsem už pěstoval..střídám to na balkoně..tak příští rok bude pálivý kyti..nafotím úspěchy (či neúspěchy)...plánuju pak vytěžit semínka a z plodů udělat nějakou omáčku (podle receptů odsud jako námět jak na to) a když se najde azbestová huba tak pak daruju..Dr.Pedr píše:Hmmm....s láskou to pěstuješ a pak to hodíš rybám...?
na balkoně moc se škůdci nemám..letos mi fazole užírali jakýsi potvory ale až na konci zrání..příští rok dám mezi kyti k jídlu jednoho afrikána a když to nepomůže tak použiju tabákovej výluh (tchán hulí)...