Jojo...dnes bylo u oběda první sebemrskačství čokoládovým mozkem...
Ale dal sem ho...asi čokoládový má že všech barev brajnů největší pal...
PS...
Dnes si beru do práce na noční červeného a jednu dlouhou žlutou žvýkačku
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo... Jára Da Cimrman
Antidopingová kontrola (OMO) 2 z 4 mozgov usvedčil z dopingu.
Že vraj Brainstrain yellow.
No tak budú kopať vyššiu ligu
(Snáď budú aspoň žlté. Som amatér ... podľa semienka som to nepoznal...)
Ahoj borci a borkyně pěstem nagabrainů ošlehaní...
Musím konstatovat že všechny rostlinky všech barev jsou velice pěkné.. náramně plodí veliké plody, drží si hodně plodů.a rostou asi úplně nejlépe ze všech druhů co mám..musel sem je už dvakrát zastřihávat cca po 20ti cm,aby moc nestinili menším rostlinkám co jsou za nimi a výškově je dohnali..a nijak jim to nevadí.. ba naopak...zase začínají kvést a první sklizeň se nezadržitelně blíží...
Shrnuto celkově..
Nagabrainy jsou pěknými tahouny celé sezóny po všech stránkách
Chozee z tebe se stává celkem borec navíc to umíš i fotit, na rozdíl ode mě.
"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." (Henry Ford) honzek86 2018 - první sezóna honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html
Chozee z tebe se stává celkem borec navíc to umíš i fotit, na rozdíl ode mě.
Ale houby borec...
Hloupé sedlák spíš...
Dělám všechno stejně jak ostatní..a roste to...
Hlavní je asi dobré místo vhodné na pěstování a pak to roste i hlópému sedlákovi
A fotím jen mobilem...mě to stačí
Trošku to pak kdyžtak..no někdy i moc..protáhnout přes snapseed..
Propisky.. rámečky...lehce upravit..a to je celé..
Tak moje čoko se zventily. Na jaře jsem ji brutálně popálil slunkem, tak máte náskok. Ale pár týdnů zpátky začala nasazovat hafl plodů a některé už mají plnou velikost, tak nakonec budu mít taky chci z ních namlet koření. Prý je to luxusní záležitost.
"Failure is simply the opportunity to begin again, this time more intelligently." (Henry Ford) honzek86 2018 - první sezóna honzek86 2019 - druhá sezóna
https://www.chilli-forum.cz/vnitrni-galerie-pestovani-chilli/honzek86-2019-druha-sezona-t7683-40.html