Sezóna 2016 - BigVD
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Re: Sezóna 2016 - BigVD
Jo s těmi průmyslovými městy to mám podobně. Taky jsem dlouho žil v jednom hutnickém městě o kterém všichni tvrdili jak je hnusné. Přitom dneska (když nepočítám přímé okolí hutě) je centrum a místa kde se bydlí tak hezky upraveno že to kolikrát nemají ani velká "čistá" města 

- BigVD
- Stálý člen
- Reputace: 626
Tak a je čas na další várku fotek (snad mě admini nezbijí za zahlcování serveru). Omlouvám se za barevnost fotek, fotil jsem je na blbém pozadí a byla už docela tma.
7 poty (nějak jsem k nim zapomněl přidat třetí bubblegumku):

Ajinky jsou nejvzrostlejší:

Assam:

Gold Cayenne na zkoušku a jediné dvě Bishopky co mi vzešly:

Haba Yellow z vlastních semínek:

Na ochutnávku Squash Jamaica a Bulharská Karotka:

Chlupatice Manzano Roc. (zůstanou na balkóně směr západ):

Krásný Jala Maylon
:

Naga & Naga (mám za to, že jsem měl o jednu dorset více a o jednu jolokii méně... asi jsem jednu blbě popsal):

P. de Padron, nejlepší klíčivost a nejstabilnější růst, kandidát pro příští roky:

Ring Of Fire, to se bude zavařovat:

Bonet a Bonda Ma (3 a 3 mi zůstanou):

Velice opozdilé Tabasco a Pink Tiger:

Při pohledu na duchy slintám

Jolokia Yellou (jedna bude pravděpodobně Dorset Naga):

7 poty (nějak jsem k nim zapomněl přidat třetí bubblegumku):
Ajinky jsou nejvzrostlejší:
Assam:
Gold Cayenne na zkoušku a jediné dvě Bishopky co mi vzešly:
Haba Yellow z vlastních semínek:
Na ochutnávku Squash Jamaica a Bulharská Karotka:
Chlupatice Manzano Roc. (zůstanou na balkóně směr západ):
Krásný Jala Maylon

Naga & Naga (mám za to, že jsem měl o jednu dorset více a o jednu jolokii méně... asi jsem jednu blbě popsal):
P. de Padron, nejlepší klíčivost a nejstabilnější růst, kandidát pro příští roky:
Ring Of Fire, to se bude zavařovat:
Bonet a Bonda Ma (3 a 3 mi zůstanou):
Velice opozdilé Tabasco a Pink Tiger:
Při pohledu na duchy slintám

Jolokia Yellou (jedna bude pravděpodobně Dorset Naga):
".....A tak jako při kousnutí do Nagy, jsem při prvních pokusech o pěst chilli zažíval blaženost, jakési uspokojení, které žádná jiná činnost nepřináší. Záhy na to mne chytla ona závislost, která neustále stoupá, tak jako pal Nagy....."
Sezóna 2019, 2018, 2017, 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Letí to to hezky
- BigVD
- Stálý člen
Ták jsem zde s posledními fotkami z Fáze 3. Další budou až po vysazení na zahradu, jen ještě nevím zda-li je vyženu ven na Serváce (13.05.), nebo počkám ještě týden.
A z toho vyvstává otázka, jak bezpečně přesunout 70 rostlinek 40 km daleko na zahradu?
Auto naštěstí mám, ale jsou ve 0.4l kelímcích a stabilita není nic moc. Použil bych pekelnou bránu, ale nechci budit Satana před tím, než budou zralé pekelné plody.

A zde jsou fotky (ano přeháním to s tím focením):

Manzano nepůjde ven, ale zůstane na balkóně, v brzké době přesadím do pořádných květináčů.

Habanero z roku 2014, celou dobu ve stejně malém květináči, plodilo solidně, loňský rok byla pouze pro potěchu oka a letos má spoustu květů, tak doufám i v plody.

A z toho vyvstává otázka, jak bezpečně přesunout 70 rostlinek 40 km daleko na zahradu?

A zde jsou fotky (ano přeháním to s tím focením):
Manzano nepůjde ven, ale zůstane na balkóně, v brzké době přesadím do pořádných květináčů.
Habanero z roku 2014, celou dobu ve stejně malém květináči, plodilo solidně, loňský rok byla pouze pro potěchu oka a letos má spoustu květů, tak doufám i v plody.

".....A tak jako při kousnutí do Nagy, jsem při prvních pokusech o pěst chilli zažíval blaženost, jakési uspokojení, které žádná jiná činnost nepřináší. Záhy na to mne chytla ona závislost, která neustále stoupá, tak jako pal Nagy....."
Jako vždy super. Když vidím ty tvoje obry, tak se až stydím fotit svoje prcky.
- BigVD
- Stálý člen
Ono je to směs obrů a prcků.. A těch prcků je dóst.. Uvidíme jestli se jim bude dařit a jestli budou plodit až je vysadím ven.
Dvě Tabasca už jsem zavrhl.. A na balkón mám čerstvě klíčící specialitky, které zatím utajuji. Mám v plánu je dopěstovat doma, abych měl čerstvé papričky kolem prosince/ledna.