Zdravím,
Od začátku léta jsem měl ve skleníku květinu Morugy. Ve skleníku se jí dařilo krásně, avšak začátek jejího pěstování byl příliš pozdě na to aby stihly dozrát plody, proto jsem se před prvním mrazem rozhodl umístit květinu domů a aby to pro ní nebyl takový šok, dal jsem jí prvně do garáže kde je permanentní teplota kolem 17°C a asi po 2 týdnech aklimatizace dal domů, kde se teplota pohybuje kolem 22°C. Umístil jsem jí do nejsvětlejšího okna v domě směrem na jih. Asi po 2 dnech od přesunu domů zčervenala většina plodů a to i malých, proto se chci zeptat, zda plody ještě porostou, nebo je možné je sklidit. Na okně se květině nyní daří velmi dobře, taktéž i nové výhonky plodnic, ale s tím jsem počítal, nyní už razí nové lístky i plody. Díky za radu.
Přestěhování venkovní květiny domů
Re: Přestěhování venkovní květiny domů
Ahoj, jak píše Martin, bohužel už se po přesunu z venku dovnitř nestává, že by plody dorostly do své normální velikosti, zato dozrají vcelku rychle. 

Díky moc a ty nedozrálé (zelené) pojedou normálně dál?
Jasne, u me byly vsechny na fotce zelene, doma zcervenaly behem dvou tydnu.dvorakjk píše:Díky moc a ty nedozrálé (zelené) pojedou normálně dál?
Co se tyce novych plodu, bude se jim pres zimu doma na okne darit?
Diky

Diky

Spise budou stagnovat a budou malinke nebo paprika vubec nebude kvest. Musel bys tomu hodne svitit.
Svítit se jí nehodlám, uvidím jak se zachová. Mockrát díky za rady.