Tak jsem pár semínek zasel 20.6.2015 a už mají rostlinky 8 párů lístků, je to tím že je teď hodně sluníčko narozdíl od zimy, kdy rostly pomaleji? Mám je v kuchyni za oknem jako předtím. Mě totiž přijde, že jak jsem ten substrát vypálil v mikrovlnce, tudíž nemám jedinnou mušku kolem, tak mi to neničí kořínky. Pár rostlinek totiž bylo poškozených tak, že dodnes jsou parchanti. 
Takže poučení, na příští rok výsevný substrát vždy vypálit a je po starostech.
Je to bych řekl nejdůležitější část výsevu.
Fotky dodám brzy klidně, je to 4x Poinsettia (OMO), 2x Yellow Tongue (OMO)

Setí v červnu.
Re: Setí v červnu.
Tak tohle je pěkná blbost...Důležité je, že teď mají teplo, ale hlavně dostatek světla. Proto ti kamaráde krásně rostou. Na nějaké vypalování kašlu a pěstujeme takhle papriky už 20 let.BlueShark píše: Takže poučení, na příští rok výsevný substrát vždy vypálit a je po starostech.
Je to bych řekl nejdůležitější část výsevu.
Já těžím i z toho, že kámošovi zdecimovaly smutnice komplet vše, má malý zakrslý rostlinky už 2 měsíce stejné, měl jsem takhle asi 3. Tak koupil velký, dal je do te hlíny stejné a zežloutly a opadávají co hlavně, nerostou. Koupil si pásky na mušky a má to pokaždé obalené. Každopádně miminka vyseté bez mušek mají ideální růst a nic je zespoda nehlodá  Mé pŕijde že to ovlivnilo hodně nékteré kytky.
 Mé pŕijde že to ovlivnilo hodně nékteré kytky.

Mé pŕijde že to ovlivnilo hodně nékteré kytky.
 Mé pŕijde že to ovlivnilo hodně nékteré kytky.Re: Setí v červnu.
Já měl mušky a v mém vlákně vidíš jak to vypadá. Zbytečně to řešíš  . Jsou to jen kytky ne jaderný reaktor
. Jsou to jen kytky ne jaderný reaktor  .
.
Ale jestli chceš dělat doma bordel s vypékáním hlíny, tak klidně, každého volba.
Já dal část sazenic kamarádovi a tam je to mazec. Kytky malé, moc mu nechtěly plodit. Tak jsem řekl, čím hnojí. Prý ničím, že nebude pak v paprikách jíst hovna. No co by jsi na to řekl?
Smutnice mám na balkoně pořád a ničemu to nevadí. Je to venku.

. Jsou to jen kytky ne jaderný reaktor
. Jsou to jen kytky ne jaderný reaktor  .
.Ale jestli chceš dělat doma bordel s vypékáním hlíny, tak klidně, každého volba.
Já dal část sazenic kamarádovi a tam je to mazec. Kytky malé, moc mu nechtěly plodit. Tak jsem řekl, čím hnojí. Prý ničím, že nebude pak v paprikách jíst hovna. No co by jsi na to řekl?
Smutnice mám na balkoně pořád a ničemu to nevadí. Je to venku.
Bordel? Dal jsem hlínu do krabice, do mikrovlnky a bylo, za 3 minuty hotovo, vychladlo a jelo se 
Hovna ))
))
Smutnice nevadi, ale až když jsou kytky větší, mě šlo o optimální růst miminek, určité mi tu dají lidi zapravdu.

Hovna
 ))
))Smutnice nevadi, ale až když jsou kytky větší, mě šlo o optimální růst miminek, určité mi tu dají lidi zapravdu.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Určitě smutnice vadí, ale hlavně v počáteční fázi klíčku a pidi rostlinky ....potom už je hlavní složení substrátu (živiny,PH atd), světlo a teplo. Letos jsem bojoval  ( a ještě bojuju ) s nevhodným PH zeminy a na některých kytkách je to dost znát.

http://www.foto-tapety.cz
A věř že těch pár, co vyklíčily ale stagnovaly dostaly právě kousanec od larev smutnic...chilli-max píše:Určitě smutnice vadí, ale hlavně v počáteční fázi klíčku a pidi rostlinky ....potom už je hlavní složení substrátu (živiny,PH atd), světlo a teplo. Letos jsem bojoval ( a ještě bojuju ) s nevhodným PH zeminy a na některých kytkách je to dost znát.
Já neříkám, že nevadí. Jen si myslím, že než abych doma pekl zeminu a dělal si bordel v bytě, tak to raději nechám na přírodě. A zjistil jsem, že smutnice byly pouze v kupovaném substrátu a objevili se, až když rostlinky byly větší a žluté desky je vyřešily. Stejně se mi výsev a vše kolem vymknulo z rukou a vysazených rostlin ve finále bylo víc než jsem potřeboval, ale tak to tady asi měli všichnichilli-max píše:Určitě smutnice vadí, ale hlavně v počáteční fázi klíčku a pidi rostlinky ....potom už je hlavní složení substrátu (živiny,PH atd), světlo a teplo. Letos jsem bojoval ( a ještě bojuju ) s nevhodným PH zeminy a na některých kytkách je to dost znát.