Pozdravení nováčka.

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Berry
Stálý člen
Reputace: 4
Obrázky: 0

Pozdravení nováčka.

Příspěvekod Berry » 26 úno 2015 10:38

Zdravím,

tak se jdu jako nový člen představit. K pěstování papriček jsem se dostal až letos a to náhodou. Uvidím jestli to vůbec vyjde :D . Nikdy mě moc nenapadlo to zkusit. A to mám rád opravdu pálivé papriky. No náhodou jsem narazil na balíček kde byl i malý pařník. Co jsem tak našel na internetu tak ideální pro začátečníky takže jsem to koupil. Název je capsicum annuum "de cayenne". Podle návodu jsem vše připravil a je to nad topením na parapetu u okna. Uvidíme co s toho bude. Pokud se letos zadaří a něco vyleze tak příští rok zkusím jiné odrůdy.

Jinak jsem živnostník a rád sportuji. Nyní ale předělávám loni koupenej barák takže na koníčky moc čas není.

Takže tak, Berry :chilli11:

skWor
Stálý člen
Reputace: 1

Re: Pozdravení nováčka.

Příspěvekod skWor » 26 úno 2015 11:22

Tak vítej. Zde máš na jednom místě spoustu informací a v případě potřeby i odpovědi na dotazy. Vybral jsis skvělej koníček, tak ať se ti daří a ať to pálí :-)

PS: kde, jak a jaké druhy budeš pěstovat? Kdyžtak založ si log v galerii a dávej fotky.

Berry
Stálý člen

Příspěvekod Berry » 26 úno 2015 11:54

skWor píše:Tak vítej. Zde máš na jednom místě spoustu informací a v případě potřeby i odpovědi na dotazy. Vybral jsis skvělej koníček, tak ať se ti daří a ať to pálí :-)

PS: kde, jak a jaké druhy budeš pěstovat? Kdyžtak založ si log v galerii a dávej fotky.
Díky za uvítání. Zatím pro letošek jen to co píšu nahoře to capsicum annuum "de cayenne" nevím jestli to píšu správně a ebo jestli je to celej název :D Zatím se v tom ještě nevyznám.

Ted to mám v minipařníku tuším 3tí den. Na okně. Bohužel mám v baráku nižší teplotu tak to asi potrvá déle. Pokud s toho něco vyleze tak mám dvorek a terasu kam jde celej den sluníčko. Nejdřív zkusím něco jednoduššího a poté se uvidí.

Pořád se jen rozkoukávám takže žádnej obr úspěch nečekám :D Navíc zjištuju co je druhů :D No musím se hodně učit.

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4545

Příspěvekod MartinS » 26 úno 2015 11:58

Vitej chlape. To bude nejaky druh kajenskeho pepre(coz je jeden z mnoha druhu chilli papricek)

Berry
Stálý člen

Příspěvekod Berry » 26 úno 2015 12:09

MartinS píše:Vitej chlape. To bude nejaky druh kajenskeho pepre(coz je jeden z mnoha druhu chilli papricek)
Uvidím co s toho vznikne. Na příští rok se lépe vybavím ;) Docela se mi líbí to udělátko otazky-ohledne-seti-a-sazenic/rychle-a- ... t2846.html" onclick="window.open(this.href);return false; Já jak mám v baráku zimu (na papričky :D u nás jak je 21 stupnů tak už je to na nás moc) tak budu muset vymyslet nějakou fintu jak na to.

Berry161
Stálý člen
Reputace: 2

Příspěvekod Berry161 » 03 bře 2015 10:57

:thumbup: Vítám nickjmenovce :thumbup:

Berry
Stálý člen

Příspěvekod Berry » 03 bře 2015 18:59

Berry161 píše: Vítám nickjmenovce :thumbup:
nazdáááár :wave: :thumbup:

vavy.p
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vavy.p » 04 bře 2015 09:27

Zdarec ať to roste. A děláte mi v tom (v těch predzdivkach) peknej hokej....

Zpět na „Představte se v chilli fóru“