Ahoj, s fotkama s větším rozlišením mám technický potíž, ale zkusím si pozvat kamaráda. Já jsem ty zdeformovaný listy vystříhal.
Ta krupička je ještě na několika dalších listech, ale jen na jedné rostlince. Přestal jsem zalévat, uvidíme. A děkuju za odpovědi.
Ještě dotaz. Když menší rostlinky začaly kvést, porostou ještě? Nebo se růst zpomalí. Odpustte mi takovou otázku, jsem však naprostý abotanik. Ahoj, Nagri
2012 první sezona - Nagri
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 45
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2012 první sezona - Nagri
Nemusíš se ničeho obávat, poroste normálně dál.Nagri píše:Ještě dotaz. Když menší rostlinky začaly kvést, porostou ještě? Nebo se růst zpomalí. Odpustte mi takovou otázku, jsem však naprostý abotanik. Ahoj, Nagri
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Ano, poroste normálně dál, ale pokud chceš větší rostlinu je lepší u malé rostlinky květy otrhávat a nechat nasadit květy až na větší rostlině - vývojem malých plodů se rostlina zpomalí v růstu...
Chilli.tk
Chilli.tk
- Otherx
- Stálý člen
- Reputace: 0
To je aj moj problem, mam na malych raslinach kvety ale uz ich tam necham
snad to rastlinka unesie ak povyrastu na nej plody

- Chilli.tk
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, ona to unese, ale nedivte se že bude malá, zakrnělá a bude mít méně plodů:-/
Chilli.tk
Chilli.tk
Dík. No moje kytičky mají teď mezi 50 - 70cm. Jen bylo málo výhonků na květy. Proto jsem se ptal. Ale už se větví jako by je to začalo bavit. A taky velká zpráva, První papričky jsou na světě. Včera jsem je našel - mají asi 2cm a silný jsou jak špejle. Určitě už pálí jak čert.
Mám přidat, nebo změnit hnojivo? Teď používám Hočtické tekuté na rajčata a papriky.
N

Mám přidat, nebo změnit hnojivo? Teď používám Hočtické tekuté na rajčata a papriky.
N
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Čím méně na květu hnojíš tím více si můžeš být jistý tím, že budeš jíst kvalitní ovoce:-)
Chilli.tk
Chilli.tk
Díky pane kolego za reakci. Už jsem začal propadat beznaději. Tzn. že pokud nedojde k nepředvídatelnostem, jen zalévat, lehce přihnojovat a kochat se a těšit.
Ahoj, Nagri
Ahoj, Nagri