Chilli semienka pre zaciatocnika

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
totalnoob
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Chilli semienka pre zaciatocnika

Příspěvekod totalnoob » 14 pro 2014 18:47

Caute
Potreboval by som poradit. Ktore semienka by som si mal kupit ako uplny zaciatocnik v pestovani na balkon s miernou alebo strednou urovnou palivosti.

Zděnda-Z-Javecu
Stálý člen
Reputace: 7

Re: Chilli semienka pre zaciatocnika

Příspěvekod Zděnda-Z-Javecu » 14 pro 2014 19:25

Já jsem si loni jako úplný začátečník koupil semínka Birds Eye Baby a myslím že to bylo dobrý rozhodnutí, jsou to podle mě nenáročný rostlinky - vyklíčilo mi 100% a myslím že jen jedna z 10 se nedožila plodů a to kvůli mé chybě. Plodů měly spoustu a daly se jíst i čerstvé a do jídla byly perfektní :-) Navíc jsou malé (jak rostlinky tak plody), takže jestli je chceš na balkon tak je to taky ideálka. Mrkni sem na balkonovky http://www.seminka-chilli.cz/kde-pestovat/na-balkone/" onclick="window.open(this.href);return false; , určitě si vybereš :-)
Co shoří, neshnije...

DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 784

Příspěvekod DarthVikta » 14 pro 2014 22:01

totalnoob píše:Caute
Potreboval by som poradit. Ktore semienka by som si mal kupit ako uplny zaciatocnik v pestovani na balkon s miernou alebo strednou urovnou palivosti.
Na balkoně můžeš pěstovat cokoliv a při dobré péči sklidíš úrodu z každý kytky. Pokud nechceš jíst jen semena, tak se vyvaruj malých okrasek typu Pequin, Black Pearl, Numex Centennial a podobně. Jsou to nádherný kytky, ale spíš pro potěchu oka. Z těch ne moc pálivých, pěkných na pohled a nenáročných mám rád třeba http://www.seminka-chilli.cz/black-scor ... e-139.html, případně zkus nějaký Rocoto. Pokud by se ti zdály až moc pálivý, což nejsou, tak zkus nějaký Jalapeno, to je taková klasika mezi "sladkými" paprikami

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Příspěvekod Dr.Pedr » 15 pro 2014 06:40

Korál F1 nebo Rodeo ....
.
.
.
.
9644
.
.
8861
.
.
8522
.
.
.

PS: s e m o . c z http://www.seminka-chilli.cz/rodeo-f3-50.html" onclick="window.open(this.href);return false;

totalnoob
Nový člen
Reputace: 0

Příspěvekod totalnoob » 16 pro 2014 22:50

dik moc :chilli11:

Jacopo.F.
Stálý člen
Reputace: 697

Příspěvekod Jacopo.F. » 20 pro 2014 19:54

Já šel do Rocoto Red, Twilight a Zimbabve Red. Příští týden chci dát klíčit. Tož su zvědav kam to s tím dotáhnu.

Zpět na „Začátečnický koutek“