Chinenses
Re: Chinenses
jasně příliv a odliv ano i mnoho jiných věcí ano, ale vliv na klíčivost semínek chilli??? Třeba ano, jen třeba vyzkouším a nebudu skeptický
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
- Obrázky: 0
http://www.spektrumzdravi.cz/vliv-mesice-na-zahradu" onclick="window.open(this.href);return false;Nosac píše:jasně příliv a odliv ano i mnoho jiných věcí ano, ale vliv na klíčivost semínek chilli??? Třeba ano, jen třeba vyzkouším a nebudu skeptický

Naposledy upravil 1 dne Dr.Pedr; celkem upraveno 27x.
Dr.Pedr píše:http://www.spektrumzdravi.cz/vliv-mesice-na-zahradu" onclick="window.open(this.href);return false;Nosac píše:jasně příliv a odliv ano i mnoho jiných věcí ano, ale vliv na klíčivost semínek chilli??? Třeba ano, jen třeba vyzkouším a nebudu skeptický(vyzkoušej o nic nejde) nevnucuju Ti svůj názor...ale vidím ,že tě pěstování bere tak to chce všechny informace...
Tak jsem zvědavej...dnes je oheň-plod tak jsem k semínkám (květ vzduch) přidal další TMS a Habanero Red. O tomhle jsem vůbec nevěděl

Dr.Pedr píše:http://www.spektrumzdravi.cz/vliv-mesice-na-zahradu" onclick="window.open(this.href);return false;Nosac píše:jasně příliv a odliv ano i mnoho jiných věcí ano, ale vliv na klíčivost semínek chilli??? Třeba ano, jen třeba vyzkouším a nebudu skeptický(vyzkoušej o nic nejde) nevnucuji Ti svůj názor...ale vidím ,že tě pěstování bere tak to chce všechny dostupné informace...
Hmm tak to ano, pročetl jsem, prostudoval, pohovořil u nás v hospůdce a asi jsem jediný kdo tomu nevěří, začnu tedy věřit.... tedy tomuto

bremic píše:
Tak jsem zvědavej...dnes je oheň-plod tak jsem k semínkám (květ vzduch) přidal další TMS a Habanero Red. O tomhle jsem vůbec nevěděl
Při výsevu by měl být Měsíc také přibývající nebo klesající, nejlepší obojí. Nestačí být jenom v ohnivých znameních.
TO: CHinenses: přibývající nebo klesající, nejlepší obojí. ???? buď jedno nebo druhé ne? tedy pokud myslíš přibývající či ubývající
Přibývající Měsíc je od novoluní do úplňku a ubývající Měsíc je od úplňku do novoluní.Nosac píše:TO: CHinenses: přibývající nebo klesající, nejlepší obojí. ???? buď jedno nebo druhé ne? tedy pokud myslíš přibývající či ubývající
Stoupající Měsíc je od znamení kozoroha do znamení blíženců a klesající Měsíc je od znamení raka do znamení střelce.
Takže stoupající Měsíc je od zimního slunovratu k letnímu a klesající Měsíc od letního slunovratu k zimnímu.
Kopíruje vlastnosti Slunce v průběhu jediného kalendářního měsíce.
Období stoupajícího Měsíce bývá označováno jako čas sklizně. Stoupají šťávy (ovoce a zelenina jsou zvlášť šťavnaté), vývoj rostlin na povrchu je zvýhodněn.
Období klesajícího Měsíce se označuje jako čas sázení. V období klesajícího Měsíce se stahují šťávy spíše dolů a podporují tvorbu kořenů.
Děkuji za vysvětlení a omlouvám se za nepochopení. Bažím po všech informacích tohoto i jiného druhu, děkuji