November - nove puciky

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
acmilan11
Nový člen
Reputace: 1
Obrázky: 0

November - nove puciky

Příspěvekod acmilan11 » 04 lis 2013 11:12

zdravim vsetkych,

potreboval by som malu radu, s urodou (po prvom roku farmarcenia) som v celku spokojny, vychytal som chyby, ktore som robil, a ktorym sa chcem v dalsom roku vyvarovat, no napriek tomu neviem co spravit s 3 najvacsimi a najzdravsimi rastlinami. Ony totiz zacali tlacit nove puciky v mnozstve ake som nemal za cely rok, rastliny polievam uz len velmi sporadicky, hnojivo nedostali vyse mesiaca a su vonku cely cas na balkone, napriek tomu sa im teraz dari ako nikdy....
vacsina uz asi obrala urodu a bud zahodila kvetiny alebo zazimovala, ja neviem co s tymito, je mi ich luto teraz vyhodit...

mam ich este nechat a dat dovnutra za okno a pockat ci este dozreju nove plody? ci uz to nema zmysel a plody nedozreju resp uhynu?

fotka je par dni stara a len z 1 rastliny, dari sa vsetkym 3 a to dost vyrazne momentalne
dakujem za kazdu radu ;)

15224

gandalf
Stálý člen
Reputace: 2598
Kontaktovat uživatele:

Re: November - nove puciky

Příspěvekod gandalf » 04 lis 2013 11:38

Asi by nebylo na škodu napsat o jaký druh chilli se jedná. To, že kytky nasazují znovu poupata, je normální. Mohl bys je trochu přihnojit a dopěstovat to v bytě. Nezapomeň, že je to trvalka.

acmilan11
Nový člen
Reputace: 1

Příspěvekod acmilan11 » 04 lis 2013 11:45

vdaka gandalfe ;)

ide o 1 kus fresno, 1 kus border a 1 kus pequin
takze im skusim najste nejake vhodne miesta v byte, su totiz v 7l kvetinacoch a dost roztahali chapadla

gandalf
Stálý člen
Reputace: 2598
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gandalf » 04 lis 2013 13:20

Kytky vypadají zdravě, jsou vitílní a bylo by je škoda zmařit. Potom se pochlub úrodou z bytu.

Zpět na „Začátečnický koutek“