Jsem opet zde s dalsim z rady hloupych dotazu

Tentokrat mam tento - jaka je optimalni teplota pro RUST (ne pro kliceni) chilli paprik (tak nejak obecne) ? Jde mi predevsim o ty mensi - od cerstve presazenych az do "mladezniku" (odhadem tak 35-40cm vysky). Postavil jsem si v kuchyni nad kuchynskou linkou takovej mensi indoor s 200W CFL. Protoze toho mista tam neni moc (a cely predek je zakryty ozdobnou zaluzii s alobalem na vnitrni strane), napadlo me, ze by bylo dobre sledovat teplotu. Po hodine sviceni (bez kytek) se tam vytvorilo cca 28,5 C, pokud pustim vetrak (je asi 3 metry od toho a fouka odrazem pres strop, pak klesne na nejakych 25 C. (Teplota v mistnosti je cca 21-22)
Myslim, ze ta vyssi teplota by jim mohla docela vyhovovat, ale netusim kde je nejakej limit at to neprepisknu ... Svitit jim hodlam nejakych 16 hodin (5 az 21), v noci bude tma, vetrak se vypne a teplota klesne na uroven okoli - tedy kolem tech 20. Ocenim vas nazor.
Jeste bych se optal na to foukani ... pokud se nebudeme bavit o regulaci teploty, ma ventilator foukat co nejvic nebo co nejmin ? Nebude foukat naprimo, spis, jak uz jsem psal, nejakym odrazem.
TW