NAGANERO
Re: NAGANERO
Že bych já měl od Tebe ORIGO???? Jak jsi to udělal!!! 

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3126
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Kdo ví, tady je venkovní Naganero, tak porovnej. Plody z každé kytky vypadají jinak - je to hold hybrid.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Mě štveš jak máš tu kytku obsypanou i na zahradě, u mě přichcípávaj, ta zahrada jim hold nesvěčí u nás...
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3126
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jaké máš podmínky. Tohle má skoro plnné slunce, půda lehká tak akorát. A hlavně valím slepičence co to dá. Ta kytka v reálu moc velká není, zkusím bliknout. Ta ve skleníku je 5x taková a plod měla 1 slovy jeden. Vůbec nekvete, je to jen koště. Teplotní šok a hlavně třášněnky, ty k*rwy my letos dávájíBlueShark píše:Mě štveš jak máš tu kytku obsypanou i na zahradě, u mě přichcípávaj, ta zahrada jim hold nesvěčí u nás...

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Asi je to půdou a zároveň dírama od myší pod nima a slunce tam hold je jen od rána do 13:00 pak je za vrbama vysokýma 
Udělal jsem jim letos záhon jak na brambory, brázdy. Stejně to nepomohlo, lepší než loni ale co rostlina to pár plodů, u ramir jeden
Ale na balkóně dva takže ty srovnávat nemohu
Ale třeba almy mám na záhoně 3 a každá jeden plod, jedna malej a dvě velkej a nic, prťavé rostlinky, nažloutlé listy...

Udělal jsem jim letos záhon jak na brambory, brázdy. Stejně to nepomohlo, lepší než loni ale co rostlina to pár plodů, u ramir jeden

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Tohle se fakt povedlo