NAGANERO

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160
Obrázky: 0

Re: NAGANERO

Příspěvekod lobo » 08 srp 2016 15:05

Vasjis píše:
OMO píše:Pošli to Vencovi :) ten to sní :) Já bych se toho nechytl ani v rukavici Obrázek
Tak az po dovoleny :D musim do konce mesice zkusit jeste ten lekzvar na zaludek ;)

Si piš že tomu neunikneš :firy:

OMO
Stálý člen
Reputace: 3126
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 08 srp 2016 15:20

Vasjis píše:No ato ze to melo byt tsm tak to asi nebude :( moc se omlouvam za kukacku to jsem fakt nechtel narozdil od oma kterej to poslal celymu foru :D tak to bide nejspis jolokia nebo haba bmj ;)
hehe. To bude facek :bumbl:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490

Příspěvekod Vasjis » 08 srp 2016 19:06

OMO píše:
Vasjis píše:No ato ze to melo byt tsm tak to asi nebude :( moc se omlouvam za kukacku to jsem fakt nechtel narozdil od oma kterej to poslal celymu foru :D tak to bide nejspis jolokia nebo haba bmj ;)
hehe. To bude facek :bumbl:

Já to od erbena přežiju ale ty si udělej na sraz nějakej kurz sebeobrany a nebo se modli :vodooo: ze nepřijede blueshark a takový cos jim poslal kukačky :D

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 08 srp 2016 20:02

Vasjis píše:
Já to od erbena přežiju ale ty si udělej na sraz nějakej kurz sebeobrany a nebo se modli :vodooo: ze nepřijede blueshark a takový cos jim poslal kukačky :D
Osobně jsem spokojený s materiálem od OMA. Rostou fajn věcičky, akorát nemají jméno - maximálně to původní... :thumbup:

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 08 srp 2016 21:10

:tiphat: :dunno: Mě je to taky celkem u p....e že to tedy není TSM tenhlecten Budweiser King.....pravda se mi zdálo, že je to moc špičatý, ale protože s chinenskama nemám ty zkušenosti a když vidím třeba ty různý barevný metamorfózy, tak se nedivím ničemu, když vím moc dobře, jak se chilli rády zprcnou. No tak tedy budu se tu budějickou Kukajdu dobře starat i nadále a jsem zvědav jak se jí vybarví pírka.Zdá se tedy, že ani jedna z kytek, který jsem letos dostal, není to čím byla deklarována, bude tedy zajímavý k čemu to bude nejvíc podobný ve finále. :thumbup: Pro každý případ si vyrobím novou jmenovku Cuculus Capsicum Vasjisus. Aspoň se zabavím, jsem čtvrtý den za sebou v háku, hrabe mi mám už dnes z tý vrátnice klaustrofobii.
:smokelots: Zdarec :thumbup:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 09 srp 2016 11:36

Tož Borci tady máte to Naganero Tripple.

Po rozříznutí opět vyteklo množství oleje, a je to vidět i na talířku kolik ho bylo, ale tentokrát se rozlila docela příjmená citrusová vůňě.

Stěna opět tenká jako u Jolokie a tak jsem zrchoustal půlku. Palem mi hodně připomínala Jolokii ale asi tak silná nebude můj střídmí odhad je že by tahle kráska mohl mít 500.000 SHU. Huba mě pálila příjemné dlouho a BEZ křečí v břiše.

Chuťove je to ale pecka, Něco mezi Jolokiíí a Aji Pieneapple. Prostě Jolokia s citrusovou a svěží příchutí. Takže si myslím, že je to ideální paprička pro milovníky extrémních odrůd ale také pro borce co je jejich stropem Habanero.

Bohužel v plodu byli ale pouze dvě semínka. To ale nevadí mám tam ještě deset plodů u kterých můžu zaručit čistotu na 95%, vyrostli totiž mezi prvními společně s Naganerem F1 v době kdy ostatní kytky teprve naszaovali poupata.

33385

OMO
Stálý člen
Reputace: 3126
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 09 srp 2016 11:42

Z toho bude omáčka a sušené kořeníčko jedna báseň :angry1: :angry1: :angry1:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Jahodove_pyre
Stálý člen
Reputace: 229

Příspěvekod Jahodove_pyre » 09 srp 2016 13:14

Pecka seriálek, tvoje vlákno. Vždycky si nechám víc dílů s jedu jednou za 14 dní. Ta katarze, které v posledních dnech přichází je prostě k sežrání :D
Tímto bych se s pokorou zařadil do pořadník na Tripla :)
Always hard way

Zpět na „Capsicum Chinenses“