Black Pearl chilli paprika (semena chilli papričky můžete zakoupit v našem obchodě: Black Pearl)
Druh: Capsicum annuum
Pálivost: 6-7 (z 10)
Původ: USA
Zrání 85 černá - 140 červené (zralé)
Plod: kulaté
Výška: 50 cm
Info: Huňaty keř, vzpřimený a dobře se větvící, mající fialové až černé listy. Kulaté lesklé černé plody dozrávají až po tmavě červenou a jsou velmi pálivé.
Black Pearl chilli paprika
-
Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 41
- Obrázky: 0
-
Kontaktovat uživatele:
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
-
gainward
- Nový člen
- Reputace: 0
Re: Black Pearl chilli paprika
Krásná chilli paprička,letos ji mám také v plánu,tak se na ni těším-budu ji mět za oknem jako okrasnou květinu.
-
Wiking
- Stálý člen
Krasna rostlina. I ja jsem ji mel v sezone 2012. Udivujici bylo to, jak se ty plody stale krasne leskly! Opravdu vysoky, kovovy lesk, tuhle vlastnost nema mnoho chilli.
Palivost mi prisla sice rizna (na C Anuum) ale ne prilis vysoka. Ale to je samozrejme subjektivni.
Barva listu byla velmi atraktivni!
Opravdu velice doporucenihodna odruda.
[glow=red]A Chili a Day keeps the Doctor away!!![/glow]
Krásná rostlinka.

Ale na balkónu se nedá bez chemie pěstovat. Jako prioritní papriku si ji vybrali všechny mšice, cicavci, a jiné potvůrky. Žádné mechanické obírání ani výluhy z tabáku nebo kopřiv nepomohly.
Pomohlo přenesení na záhon k ostatním květinám a plevelům.
Hmyzí predátoři měli hostinu a za několik dnů bylo po škůdcích.
Hm, to je ale skoda, ja som po precitani tohoto vlakna zacal uvazovat o Black Pearle prave na balkone. :/ Asi to ale ked tak necham na buduce sezony, ked bude viac skusenosti.
Krasavice už mám 4 na okně. Jen by mě zajímalo jak velký je ideální květináč.
he, he, také se přidávám do party
Fakt pěkná, tak doufám, že se povede. Sadil jsem tři kousky. Speciálně pro ženu, tj. pro oko a s přijatelnou pálivostí + ještě ze stejného důvodu Bolivian Rainbow
Dal som klicit 10ks semien tento rok a teraz po tyzdni je von 6 z 10. Bral som ich hlavne preto, ze su proste nadherne
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti
- Seminka-chilli.cz
- Mr. Chilli Approved
- Reputace: 41
- Kontaktovat uživatele:
Jak přiložit fotografie k příspěvku se dočtete: Osobní foto galerie + Základní práce
Klíčení chilli semínek ; Přesazení chilli rostlin ; Problémy při přesazení chilli paprik z RW
www.seminka-chilli.cz - semena chilli papriček
- gainward
- Nový člen
Krásná chilli paprička,letos ji mám také v plánu,tak se na ni těším-budu ji mět za oknem jako okrasnou květinu.
-
- Stálý člen
Krasna rostlina. I ja jsem ji mel v sezone 2012. Udivujici bylo to, jak se ty plody stale krasne leskly! Opravdu vysoky, kovovy lesk, tuhle vlastnost nema mnoho chilli.
Palivost mi prisla sice rizna (na C Anuum) ale ne prilis vysoka. Ale to je samozrejme subjektivni.
[glow=red]A Chili a Day keeps the Doctor away!!![/glow]
Krásná rostlinka.

Ale na balkónu se nedá bez chemie pěstovat. Jako prioritní papriku si ji vybrali všechny mšice, cicavci, a jiné potvůrky. Žádné mechanické obírání ani výluhy z tabáku nebo kopřiv nepomohly.
Hm, to je ale skoda, ja som po precitani tohoto vlakna zacal uvazovat o Black Pearle prave na balkone. :/ Asi to ale ked tak necham na buduce sezony, ked bude viac skusenosti.
Krasavice už mám 4 na okně. Jen by mě zajímalo jak velký je ideální květináč.
he, he, také se přidávám do party
Fakt pěkná, tak doufám, že se povede. Sadil jsem tři kousky. Speciálně pro ženu, tj. pro oko a s přijatelnou pálivostí + ještě ze stejného důvodu Bolivian Rainbow 

Dal som klicit 10ks semien tento rok a teraz po tyzdni je von 6 z 10. Bral som ich hlavne preto, ze su proste nadherne