Vadnutí listů
-
- Stálý člen
- Reputace: 422
- Obrázky: 0
Vadnutí listů
Na jedné papričce (Twilight) mám problém. Vše začalo asi jejím přelitím, takže následovalo to, že jsem ji nechal pořádně vyschnout a zaléval jen když bylo třeba. Zežloutlo pár listů, ty jsem otrhal a vypadalo to, že je vše v pohodě. Ted ale začínají uvadat mladé lístky a opadávají. Je to pořád důsledek přelití? Fota dodám později. Díky
Pálí, pálí, to to pálí

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
Re: Vadnutí listů
Din0 píše:Na jedné papričce (Twilight) mám problém. Vše začalo asi jejím přelitím, takže následovalo to, že jsem ji nechal pořádně vyschnout a zaléval jen když bylo třeba. Zežloutlo pár listů, ty jsem otrhal a vypadalo to, že je vše v pohodě. Ted ale začínají uvadat mladé lístky a opadávají. Je to pořád důsledek přelití? Fota dodám později. Díky
Vypadá to jako přehnojení .....ale bůh suď
http://dendro.mojzisek.cz/tab_hnoj.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
hmmm , at už je to cokoli ,velmi opatrné šetrné přesazení do předehřáté (pokojová teplota) zeminy by asi bylo dobré...
Naposledy upravil 1 dne Dr.Pedr; celkem upraveno 24x.
-
- Stálý člen
- Reputace: 422
zajímavý, že ke všem rostlinám přistupuji stejně a žádná nemá tenhle problém...uvidíme...zkusím ještě den počkat, když to bude pokračovat, tak budu přesazovat...
díky
díky

Pálí, pálí, to to pálí