Ahoj já jsem Ubbe a pěstuju chilli.
V létě jsem si dal stranou pár semen Rawit který jsem si kupoval v supermarketu k svačině.
30. ledna jsem narazil na sadbovač v akci a hned vedle v regálu dokonce na Jiffy tablety,a věřte tomu nebo ne,taky v akci.
Tak jsem to koupil a navrch přidal pytel výsevního substrátu a ještě ten den večer jsem naházel semena rovnou do Jiffů,dal za okno a zaklopil.
Potom jsem si to odseděl tady na fóru a vstřebal něco informací.
No a včera koukam že jsou jak špagety tak jsem jim dneska přidal osvětlení ale teď na večer už jsem nesehnal nic lepšího než
23W úsporku,tak se zejtra podívam ve městě po něčem lepším.
Jo a vypadá to že už budu pomalu přesazovat,u těch největších už leze kořen spodem.
Fotky dam odkazem na rajče: http://pineap.rajce.idnes.cz/Chilli_2017/
Ubbe
Re: Ubbe

Super. Takovéhle výpady později přejdou do hobby. Věc neskutečně tobě prospěšná je, žes to tady pročetl. Na osvětlení jsou tady jiní borci, kteří zhodnotí teplota světla sedí. Rostlinky zdravé, jako špagety natáhle ale nejsou. To u mě jsou některé o trošku horší.
Jinak jen pro zajímavost, kde měli tu akci?
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Ahoj vítám Tě zde. Vypadá to, žes to pojal metodou žádný sraní s mladou paní, leč nedá se tomu nic vytknout. Myslím, že i to světlo na tuhle sestavičku vystačí, Rawitky jsou nenáročná, ale vděčná odrůda, myslím, že na rozjezd ideální. Když Tě to takhle pěkně chytlo, možná bys mohl a stihl vysít třeba nějaký Jalapeňo nebo jakoukoliv annumku na chroupání, nebo když máš rád akce, za nějakou dobu budou jistě v hobbymarketech za pár korun hotový sazenice. Já vloni koupil právě v akci v Hornbachu Habanero a Spirál a veliká spokojenost. Prostě mi to nedalo, když jsem je tam viděl za ty prachy.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- Napoleon Born2Party
- Stálý člen
- Reputace: 59
- Obrázky: 0
Ahoj
, vítej mezi námi.
Nevím, co napsat...asi bych opakoval to, co psali kolegové přede mnou
. Každopádně moc pěkný rozjezd na začátek, já osobně bych to ještě něčím zpestřil
...ale zaléží jestli máš úchylku konzumovací nebo pěstovací (jako třeba já
).
Každopádně ať rostou, pálí a dělají radost
.

Nevím, co napsat...asi bych opakoval to, co psali kolegové přede mnou

Každopádně ať rostou, pálí a dělají radost

Díky všem za přivítání
Myslím že na poprvé to pro mě nebude nuda ani s jedním druhem,a vzhledem k tomu že nemam místo tak o dalších ani uvažovat nemůžu. Spíš musím vymyslet kam je v 2+1 nastrkat až povyrostou a stejně minimálně polovinu rozdám,když to tedy nezhyne.
Myslím že na poprvé to pro mě nebude nuda ani s jedním druhem,a vzhledem k tomu že nemam místo tak o dalších ani uvažovat nemůžu. Spíš musím vymyslet kam je v 2+1 nastrkat až povyrostou a stejně minimálně polovinu rozdám,když to tedy nezhyne.