Jmenuji se Lukáš, a pěstuji na Českolipsku. Pěstuji na zahradě + malý foliák, příští rok mám v plánu pořídit skleník.
Loňský rok jsem objevil toto fórum a díky spoustě informací jsem měl docela fajn sezónu. Pěstoval jsem nějaké okrasky, Habanero tasmanian, Pimenta Trapadeira de Werner (velmi zajímavá chuť) a Anaheim která mne bavila na grilování.
Letos chci pěstovat:
Habanero Bonda Ma Jacques
Habanero Red
Habanero White
Jalapeno Early
Jalapeno Seňorita
Thanksgiving
Large Red Cherry
Bulgarian Carrot
Aji Omnicolor
Ring Of Fire
Shabu Shabu (semínka vybrané ze sušené papričky).
Vzhledem k tomu že budu celý květen v zahraničí, budu mít sezonu trochu narušenou, Mám to vymyšleno tak, že vše s delší dobou zrání zasadím přelom leden/únor a během května budou u příbuzných, dá li počasí tak ve skleníku. Vše s krátkou dobou zrání budu sázet až na konci března takže v květnu budou ještě v malých půlitrových, max litrových květináčích a zůstanou v práci na okně.
Budu se snažit vést zde vlákno o tom jak bojuji.
Kdyby chtěl někdo měnit nějaká semínka tak mohu nabídnout Habanero White, Bonda Ma Jacques, Habanero Red, Red Savina, Jalapeno Early, Maylon, Seňorita, Jalastar, Thanksgiving, Pequin MIX, Large Red Cherry, Bulgarian Carrot - vše ze seminka-chilli. Shabu Shabu jsou z usušené papriky, klidně pošlu ale nemohu zaručit čistotu ani klíčivost.
spomator
-
- Stálý člen
- Reputace: 22
- Obrázky: 0
Re: spomator
Tak ať se daří a je bohatá sklizeň 

Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Re: spomator
Vítám tě tady mezi námi. Začátečníků je zde docela dost a nějaká ta semínka se vždy hodí