Bullets

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Bullets
Stálý člen
Reputace: 643
Obrázky: 0

Bullets

Příspěvekod Bullets » 11 led 2016 12:07

Ahoj,
jako úplný začátečník jsem v roce 2014 dostal svojí první rostlinku z Lidlu. Na chilli jsme si doma tak navykli že jsem se loni rozhodl vypěstovat rostlinky ze semínek ke kterým jsem se dostal přes vedoucího. Něco jsem vypěsytoval, nasušil, zavařil i zdejší recept na omáčku vyzkoušel a tak vybírám co zasadit letos. Jelikož veškeré rostlinky mám přes léto na balkoně preferuji spíše menší keříčky (kvůli místa) a ne až tolik pálivé (žena ty ďábliky nerada). Jinak mezi další koníčky patří celoroční turistika (s hafanem nebo bez) od loňska i cykloturistika. Taky trpím jednou nemocí zvanou láska k autům (jak to zhodnotila dnes již má žena nemoc je nevyléčitelná a musíme se všichni s tím naučit žít :D )

miky
Stálý člen
Reputace: 22

Re: Bullets

Příspěvekod miky » 11 led 2016 12:31

Tak te dodatecne zdravim i kdyz se na foru podarilo navazat kontakt drive. Preji at pestovani bavi, at to hezky roste a stredne pali.. :D Vim o cem mluvis kdyz zminujes svou motoristickou nemoc, jen skoda ze nam letos nenasnezilo, se svou predokolkou si bokem zajezdim jedine v zime a to jeste prasacky pres rucku.
Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.

Bullets
Stálý člen
Reputace: 643

Příspěvekod Bullets » 11 led 2016 14:27

Zrovna před chvilkou mi dorazily semínka která jsem si objednával takže spolu s Lobovými na to o víkendu vlítnu. Moje láska spočívá spíše ve zkrášlování a péči o vůz :D ale nepopírám že aspoň jednou přes zimu si zajdu k nám na plochu trošku připomenout jak se auto v zimě chová. Hold pacienti mno :D

miky
Stálý člen
Reputace: 22

Příspěvekod miky » 11 led 2016 18:19

Ach, mít tak auto u kterého má nějaká péče cenu. Já se to bojím i umýt protože to ta rez a špína aspoň trošku drží pohromadě :D
Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.

Zpět na „Představte se v chilli fóru“