HeadAxe
Re: HeadAxe
Moc díky za tip,zítra zajdu na nákup a zkusím si to vyrobit,mám už nějakou představu 
 .No mně by vyhovovaly zatím  středně pálivé,slabšímy ale taky nepohrdnu 

Já mohu doporučit odrůdu Ring of Fire. Velice nenáročná rostlina s výborným výnosem. http://www.seminka-chilli.cz/ring-of-fire-141.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Erben61
 - Stálý člen
 - Reputace: 5228
 - Obrázky: 0

Ahoj, taky tě zdravím a souhlasím s Holu dobrý tipy a já mám dobrou zkušenost s Pequinem, nenáročná odrůda, ostatně je součástí ,,začátečnickýho balíčku´´ koukni na něj v nabídce prodej chilli semen.Balíček za okno/balkon 2. Klidně bych Ti ho doporučil jako celek, taky jsem s podobným balíčkem začínal a vyřádil jsem se v pohodě. Ať ti Tvé plány vydrží a daří se. 

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Díky,jen bych se chtěl ještě zeptat jestli je jedno jestly si semínka na novou sezónu pořídím již teď nebo je lepší až v lednu? 

Je to absolutně buřt. Semínka to budou stejně z letošní sezóny, takže jde jenom o to, jestli je chceš mít doma už teď.

Ok díky,tak snad vím vše co jsem potřeboval,případně se ještě zeptám 
-- 28 říj 2015 22:05 --
Takže bych ještě jednu otázku měl,rád bych se přeci jen dozvěděl co jsem to vlastně dostal-tady foto těch (asi) Thai Red
jsou celkem středně pálivé a plné semínek,rostou špičkou směrem k slunci.
Tady zase foto jedné papričky kterou jsem si sehnal dneska,vůbec nevím co je zač a ikdyž jsem se ji pokoušel najít tak jsem ji nenašel....chutná jemně pálívě,nevím jak roste,semínka jsem si ji nechal,rád ji zkusím vypěstovat,když zatím mám jen tu jednu.

-- 28 říj 2015 22:05 --
Takže bych ještě jednu otázku měl,rád bych se přeci jen dozvěděl co jsem to vlastně dostal-tady foto těch (asi) Thai Red
Tady zase foto jedné papričky kterou jsem si sehnal dneska,vůbec nevím co je zač a ikdyž jsem se ji pokoušel najít tak jsem ji nenašel....chutná jemně pálívě,nevím jak roste,semínka jsem si ji nechal,rád ji zkusím vypěstovat,když zatím mám jen tu jednu.