Žopský Vypalovák vol.4
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žopský Vypalovák vol.4
Nemám sice porovnání, ale loňská klobaněra byla exkluzivní.
Ahoj. No já taky nemám srovnání, ale loni mi klobásy chutnaly, sice by podle mého mohly být trošku míň ostrý, ale bylo to fajn. Nejsem plechová huba, jako někteří tady, takže pro takové jako jsem já by to stačilo míň. Na druhou stranu je to chiili festival a tam člověk očekává trošku extrém.
Ja jsem si pochutnal moc na miste na nich a prisly mi akorat.
Ale kdyz jsem si pak koupil domu, dal do mrazaku, tak pak i kdyz jsem si je delal na grillu, uz to nebylo ono.
Priste alespon ja uz brat domu nebudu.
Zatim porad nevime jak to bude se shromazdovanim za mesic.
Pocitate i s tim ze Vypalovak mohou den pred konanim zakazat? Rozhodne bych jich nedelal tolik jako jine roky. Myslet na to ze se muze stat cokoliv a co pak se 100kg klobas?
Ale kdyz jsem si pak koupil domu, dal do mrazaku, tak pak i kdyz jsem si je delal na grillu, uz to nebylo ono.
Priste alespon ja uz brat domu nebudu.
Zatim porad nevime jak to bude se shromazdovanim za mesic.
Pocitate i s tim ze Vypalovak mohou den pred konanim zakazat? Rozhodne bych jich nedelal tolik jako jine roky. Myslet na to ze se muze stat cokoliv a co pak se 100kg klobas?
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Ty jo, to jsem netusil, ze tam jsou vrazdy a jmenuje se to Klobanero, holt to ztratilo dost palivost. Pro me byly uplne v pohode na celodenni pojidani, proto jsem si rikal, ze bych urcite rad ochutnal nejake palivejsi. Ale jelikoz zadne palivejsi klobasy nesezenu, tak budou stacit i ty jako loni 

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Tak priste si rekni o trochu rozvaru co se lidem pridava do chilli con carne, kdo si rekne.stankar píše: ↑07 srp 2020 10:56Ty jo, to jsem netusil, ze tam jsou vrazdy a jmenuje se to Klobanero, holt to ztratilo dost palivost. Pro me byly uplne v pohode na celodenni pojidani, proto jsem si rikal, ze bych urcite rad ochutnal nejake palivejsi. Ale jelikoz zadne palivejsi klobasy nesezenu, tak budou stacit i ty jako loni![]()
Myslim si ze to vyuzijes misto omacky ke klobase a rozhodne uz si nebudes narikat na slaby pal

Nebo 1:1 chilli con carne s rozvarem 

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
To spis, protoze jsem si daval rozvarek ke carne a bylo to tak akorat, ze jsem si pochutnal

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com