No tak na ten se asi taky budu těšit
Žopský Vypalovák vol.4
-
- Stálý člen
- Reputace: 3467
- Obrázky: 0
Re: Žopský Vypalovák vol.4
Slibuje Wikta že bude
!!!!

- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Jaja, sýrová vražda bude 

-
- Stálý člen
- Reputace: 3467

- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
NeprovokujPane umělec a kdo nakrájí ten sejra???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jak čtyři? Dvě musí stačitJestli Wikta tak to budou kostky jak v Holešově kolem kostela! Z celé cihly budou 4kostky![]()

-
- Stálý člen
- Reputace: 1011
Ahoj všem,
dobrovolně se přiznávám, že jako nováček fóra chci omrknout Vypalovák co nejdříve. Tak trochu ze zvědavosti, něčeho co neznám, tak trochu to cítím jako povinnost vidět, než zemřu. Malinko mě mrzí, že termín koliduje s brněnským chillibraní. Chtěl jsem "sjet" obě akce. Ale to neva, volba jasná. Źopy moje auto ještě nezná. Mimochodem, po pročítání sleduji, jak si při zorganizování akce vypomáháte jak to jde. Možná bych měl nějaké drobnosti, co by se hodili v budoucnu třeba do kuchyně z mého ukončeného provozu restaurace, Kdyžtak se ozvěte.

dobrovolně se přiznávám, že jako nováček fóra chci omrknout Vypalovák co nejdříve. Tak trochu ze zvědavosti, něčeho co neznám, tak trochu to cítím jako povinnost vidět, než zemřu. Malinko mě mrzí, že termín koliduje s brněnským chillibraní. Chtěl jsem "sjet" obě akce. Ale to neva, volba jasná. Źopy moje auto ještě nezná. Mimochodem, po pročítání sleduji, jak si při zorganizování akce vypomáháte jak to jde. Možná bych měl nějaké drobnosti, co by se hodili v budoucnu třeba do kuchyně z mého ukončeného provozu restaurace, Kdyžtak se ozvěte.

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Rozhodně je sýrový salát vynikajicí pochutina, jen bych doporučil trochu ubrat s vražednou ingrediencí. Byl tak přepálený, že byl i pro otrlé skoro nepoživatelný, hodně ho pokud si vzpomenu zbylo a pak už ho nežral ani Starostojc Punťa.
A když už jsem u té kritiky, nebo doporučení.....ruku na srdce, Klobaněra by možná byly lepší, kdyby byly malinko ménně ostrý.Klobapeňa???

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´