no vzhledem k mé anabázi s moribudnusem, kdy sem prospal od středy do soboty vše v kuse a ATB budou ještě nějakou dobu kolovat v krvi, tak pro jistotu ať vám něco nedám, nebo si naopak nepřivezu, zůstanu doma a budu na Vás u čaje myslet.
Jinak mám dotaz, jestli chce někdo něco dovézt. Mám spousty skleniček s papričkama, povětšinou v lobo nálevu. Pálivost 500k - 2M, je to vždy výběr z plodů . Pak Jalapeno kroužky ve sladkokyselém nálevu. Nebo rostlinky, pokud je někdo ochoten riskovat převoz. Pokud se nikdo neozve, stejně něco dovalím!!!
Jinak mám prosbu na účinkující, co budou na scuku. Nemohl by mi někdo dovézt na otestování trošku chilli mastičky, pokud má? Rád bych odzkoušel na sestře, co má furt nějaké problémy - pokud by se osvědčilo, upatlal bych si vlastní. Děkuji předem, revanžuji se paňáky!!!
Samo že nevadí, nemám ji na jídlo, ale chci vyzkoušet ty účinky, co se zde vychvalují. Sestra má furt něco, tak to bude ideální objekt na test. Mě bolej občas akorát záda, to víš, už nejsme nejmladší. Timto zdravím dědka z Plzně!!!