Ano, nemám slov...
Žopský Vypalovák vol.5
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
- Obrázky: 0
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žopský Vypalovák vol.5
U mě je to komplet, víc dozrát nestihne.
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
Anumky celkem v pohodě, ale ajiny jsou hroozně zabržděný. Občas nějaký plod a zakázal sem si ozobávání. Zobu jenom tam, kde by to přezrálo a začalo usychat jako třeba Joes long. U některých na mém seznamu se to dá spočítat na prstech jedný ruky. Čeho mám dostatek je obyčejná Cayenka red. Jo zkusím se donutit a dopsat na seznam víc, než jen jména.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
Já i když se letos aktivně nezúčastním tak jsem chtěl poslat aspoň plody. Ale letos je to katastrofa s dozráváním. Já osobně mám na cca 250 rostlinách zralých dorhomady celkem 5 plodů
ano opravdu jen 5. Je to na provaz. 14dní tady chodim v mikině a v gumákách
a smutně čumim na tu zeleň, takže Vikto omlouvám se ale ode mě názvy prostě ani mít nemůžeš
Je to celý na 

- DarthVikta
- Stálý člen
Chápu, stojí to letos zase za prd... :/lobo píše: ↑26 srp 2021 09:24Já i když se letos aktivně nezúčastním tak jsem chtěl poslat aspoň plody. Ale letos je to katastrofa s dozráváním. Já osobně mám na cca 250 rostlinách zralých dorhomady celkem 5 plodůano opravdu jen 5. Je to na provaz. 14dní tady chodim v mikině a v gumákách
a smutně čumim na tu zeleň, takže Vikto omlouvám se ale ode mě názvy prostě ani mít nemůžeš
Je to celý na
![]()
Co mě ale fakt mrzí je to, že postrádám jakoukoliv formu komunikace... Třeba - "hele, nemám plody, nic nedovezu". Okay, žádnej problém, nikde není psaný, že každej MUSÍ něco dotáhnout. Máš - dovez, nemáš - nedovez -> jednoduchý... Já nejsem ale jasnovidec s křišťálovou koulí, abych věděl, že když v tabulce nic není, tak to znamená, že ty plody nebudou... Už to nechci řešit - co tam do pátečního večera nebude, s tím zkrátka nepočítám.
Tím pádem nebude vystaveno-richtig ferdig 
- DarthVikta
- Stálý člen