Vypadá to parádně a chutnat to bude taky jistě kosmicky!!! Taky budu muset vymyslet něco na zobku na víkend
 když má dojet jedináček tak ať se mu spotí prcka...

Nemůže to být náhodou tak, že Španělé dovezli některé druhy chilli z Ameriky na Filipíny a odtud se chilli rozšířilo do Číny i Indie...Maxim píše: ↑04 úno 2023 21:03Trochu jsem se ztratil mezi BBM, BRM, BRSY a BRRRRRRMM ale asi to všechno budou capsicum činensis z jižní Ameriky ( jak si to někdo mohl splést? Je přeci kua rozdíl připlout do Chang-sha a nebo zakotvit u tropického lesa plného opic a chili papriček! );...
No to je jedno, hlavně ať pěkně rostou capsicum omo a vůbec všechny CZ odrůdy a poddruhy.

Ale podívejme se na mlsného kocóra! Vindaloo je prostě peckovní záležitost. A Tvůj plant si zaslouží jen obdiv akoniash píše: ↑20 črc 2023 22:28Zdárek všem
Dnes po mně šla mlsná od božího rána,celý den jsem dumal do čeho jít na zítra do práce,ve finále kuřecí vindaloo s opékaným bramborem a bylinkama,vindaloo jsem nastřelil lžičkou svaté trojice v soli( Big Black Mama,7 Pot Apocalypse,Habanero Chocolate)
ale gryže bobr
ať to roste
 . Klobůk dule a ať se daří Velkovezíre.
 . Klobůk dule a ať se daří Velkovezíre. Zdar všem
 Zdar všem 

A to ještě když jsi na inspekční cestě ke mně našel jeho plácek v centru Chrudimi! Že by místo na novou farmu?Baron z Žop píše: ↑25 črc 2023 05:16Zdarec Hyňo
Co dodat???
Kufa já se na to vykváknu, vidím tvoje kytí a hned sem od božího rána nakrklej a končím s pěstem!!!
Takhle se to pánové dělá, mistr Koniash se nezapře a ještě když mu svítí slunecod Hostýnka tak na něj nikdo, ale nikdo nemá

, taky mi jede, musím ho blejsknout......
 , taky mi jede, musím ho blejsknout...... 
 Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti