Pedro 2021
-
- Stálý člen
- Reputace: 5000
- Obrázky: 0
Re: Pedro 2021
Tak Boss už manželku zpracoval a jede bomby i doma....dobře Ty
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Ahoj.
Tak samozřejmě, že jsou kecy, ale na druhou stranu jsem jí zkusil vysvětlit, že to vypadá líp než nějaký fíkus.
Jinak ve skleníku to pomalu zraje. Takže zase otrháno něco z úrody a budu doufat, že ještě chvilku počasí dovolí.
Jinak proběhla akce kulový blesk a terasa je super. Však až bude vysazeno, tak zveřejním. Zatím jen proběhlo posezení na slunci a užití si dýmky a rumu. Ať to ještě chvilku roste a pak hurá na další sezónu
Tak samozřejmě, že jsou kecy, ale na druhou stranu jsem jí zkusil vysvětlit, že to vypadá líp než nějaký fíkus.
Jinak ve skleníku to pomalu zraje. Takže zase otrháno něco z úrody a budu doufat, že ještě chvilku počasí dovolí.
Jinak proběhla akce kulový blesk a terasa je super. Však až bude vysazeno, tak zveřejním. Zatím jen proběhlo posezení na slunci a užití si dýmky a rumu. Ať to ještě chvilku roste a pak hurá na další sezónu
-
- Stálý člen
- Reputace: 3410
- Obrázky: 0
No tě pic pane! Vidím tu úrodu tak do igelitky že?
Krásný barvy,druhů nepočítaně tak to bude v břuchu veselo
Však neboj kocóre, brzy dovalím i malým koštem, pokud počasí vydrží a slunce bude vyhřívat skleník.Baron z Žop píše: ↑20 říj 2021 18:52No tě pic pane! Vidím tu úrodu tak do igelitky že?
Tak dnes téměř zlikvidováno. Ještě zbývá asi 20kytek.
Zítra budu sušit a budu dělat pastu z Ajin. Zjistil jsem, že na chodbě v novém domově je nějaké místo, tak jsem tam nacpal 3 kýble s kytkama a ještě asi dva vezmu zítra. Beru ty co jsou rozjetý a chce se jim plodit. Zbytek půjde do háje.
Tak zítra nějaký fotky a pak fakt už konec.
Zítra budu sušit a budu dělat pastu z Ajin. Zjistil jsem, že na chodbě v novém domově je nějaké místo, tak jsem tam nacpal 3 kýble s kytkama a ještě asi dva vezmu zítra. Beru ty co jsou rozjetý a chce se jim plodit. Zbytek půjde do háje.
Tak zítra nějaký fotky a pak fakt už konec.
Nazdar šeriffe sis zapomněl cucnout stabilizátoru co?... Kufa takovej ruko třas sem už dlouho neviděl
Toš měj se ať se daří
Toš měj se ať se daří
Kámo...můj phone mi už dva měsíce hlásí, že zařízení přestává fungovat správně. Jsem z toho nervozní, protože nerad měním přístroje, ale asi se nebude dát nic jiného dělat. No a foto v noci bez blesku je další věc