S tebou nemá co cloumat, vy dva si můžete podat ruce.
No a co kdybys to postavil nějak takto: " Jestli má drahá chceš barák, tak jedině s pozemkem a místem na +- 250 rostlin chilli . A pokud cheš mít vedle domku garáž, tak za domkem bude chilli domek.Quentin_Bull_89 píše: ↑26 zář 2019 21:50Ty vole, to je masakr, klobouček. Jedna taková vtipná hláška od mé ženy. Jak tak po večerech sedívám zde na fóru a projíždím vlákna každého zdejšího chilli blázna, tak někteří z vás utkvěli ženě v hlavě. Z ničeho nic mi říká: "Až budeme mít barák, zapomeň, že pojedeš ve stopách Koniashe a Faboše."Tož asi tak.
No, nevím, co jí budu muset slíbit, aby polevila.
To není problém, akorát tu garáž bych musel vynechat, protože by v ní parkovaly stejně moje 4 motorky.Faboš píše: ↑29 zář 2019 19:00No a co kdybys to postavil nějak takto: " Jestli má drahá chceš barák, tak jedině s pozemkem a místem na +- 250 rostlin chilli . A pokud cheš mít vedle domku garáž, tak za domkem bude chilli domek.Quentin_Bull_89 píše: ↑26 zář 2019 21:50Ty vole, to je masakr, klobouček. Jedna taková vtipná hláška od mé ženy. Jak tak po večerech sedívám zde na fóru a projíždím vlákna každého zdejšího chilli blázna, tak někteří z vás utkvěli ženě v hlavě. Z ničeho nic mi říká: "Až budeme mít barák, zapomeň, že pojedeš ve stopách Koniashe a Faboše."Tož asi tak.
No, nevím, co jí budu muset slíbit, aby polevila.
"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti