mno,tak to vypadá na zajímavý nosič palu,to se Erbe bez pochvaly neobejde,jen houšť
 mno,tak to vypadá na zajímavý nosič palu,to se Erbe bez pochvaly neobejde,jen houšťErbovo pokročilé chillenství 2018
- 
				koniash
- Stálý člen
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
Re: Erbovo pokročilé chillenství 2018
 mno,tak to vypadá na zajímavý nosič palu,to se Erbe bez pochvaly neobejde,jen houšť
 mno,tak to vypadá na zajímavý nosič palu,to se Erbe bez pochvaly neobejde,jen houšťco pálí jak sviňa,nestíhá bolet
						- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Zdar a díky za pochvalu. Od majitele takového skvělého počinu, jakým je barák určený pro chilli miláššššky jistě potěší a zároveň zavazuje. Potěší o to víc, že klepat si sám na levý rameno pravou rukou, hrozí bolestí. A dál chci zmínit skvělý výrok o plantážnictví, je to svatá pravda, že zvlášť u mě na ,,starý" kolena nastoupilo to hrabání v hlíně, asi je to daný v genech ....návrat ke kořenům. A koneckonců i termín ,,nosič palu" je zajímavý a vůbec by to nemusel být špatný marketingový výraz. Dovedu si představit místo nějakýho krkolomnýho názvu, omáčku pojmenovat: Erbův lahodný meruňkový nosič palu síly 7. Vhodný i k cídění zašlého smaltovaného nádobí Sfinx.  Cha cha skoro jako reklama z první republiky. Proč o tom tak krkolomně píšu. Už nějaký čas se zabývám myšlenkou, že udělám polepy v tomto stylu. Všelijaký moderny je hafo, tohle by možná udeřilo do očí a zaujalo. Navíc někdy přemýšlím o tom jak moc se nám ta angličtina montuje do jazyka a to u všeho, v reklamách a na výrobcích téměř neskutečně, faktem je že doba je taková a zrovna u chilli je angličtina dost danná, nehledě na to cílová skupina je hodně o mladých lidech.Takže další omáčky jistě budou, budou i srírachy, ty jsem si hodně oblíbil a možná je budu presentovat v rámci předchozích úvah jako Erbovy lahodně sebetrýznivé kvašenky vyrobené z veleostrých papriček.  No dost filozofie a slovních obratů   chilli zdara jeho příznivcům
  chilli zdara jeho příznivcům   

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
"Sebetrýznivá kvašenka" aaaaahhh  

Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
 Jára Da Cimrman
 Jára Da Cimrman
						- 
				koniash
- Stálý člen
 možná sebemrzkačský narcisistní protoplazmický vesmírný lektvar...jedné omáčce jsem dal jméno náhubek Dr.Lectera...to byl takový masakr,že i protřelým požíračům 1000000+ naskakovaly pupeny velikosti mexického dolaru...a co se týče těch polepů...nejlepší je stará klasika...něco ve stylu starých cedulek na koloniálech...toto je jediné správné mýdlo pro Vaší milostpaní,voní a myje převelmi pěkně....rýma přejde pouze po požití omáčky z paprik jihoamerických indiánů,počáteční nevolnost přejde velmi rychle....nebo třeba prudce silný šňupací tabák pro chovance po lobotomii na zklidnění svalového tonusu....no a když polknu ještě pár dcl portského,tak se zase nezastavím
 možná sebemrzkačský narcisistní protoplazmický vesmírný lektvar...jedné omáčce jsem dal jméno náhubek Dr.Lectera...to byl takový masakr,že i protřelým požíračům 1000000+ naskakovaly pupeny velikosti mexického dolaru...a co se týče těch polepů...nejlepší je stará klasika...něco ve stylu starých cedulek na koloniálech...toto je jediné správné mýdlo pro Vaší milostpaní,voní a myje převelmi pěkně....rýma přejde pouze po požití omáčky z paprik jihoamerických indiánů,počáteční nevolnost přejde velmi rychle....nebo třeba prudce silný šňupací tabák pro chovance po lobotomii na zklidnění svalového tonusu....no a když polknu ještě pár dcl portského,tak se zase nezastavímco pálí jak sviňa,nestíhá bolet
						- 
				koniash
- Stálý člen
Erbe,prostě to děláš hodně goood...a smekám

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
						- Erben61
- Stálý člen
Nojono, portskééééé, dodá inspiraci to je jasný, koukám, že si taky rád pohraješ se slovíčkama.   V podstatě to dělám na koleně, trpěn v domácího zahradě. Ještěže ten starý pán, má slabost pro plantážnictví. Na jaře utrácí rád valnou část důchodu v Obi, Horbachu ap. a ve verandě je nálož petrklíčů a  podobného okrasného plevele.O tom v práci jsme už psali a je to dlouhá historie. V každým případě díky, bodrý Valachu a doufám, že si poradíš s tou nedostatkovou komoditou a posílíš nás v Žopech. Milovník portského se v tý bandě nevycválaných chillenců  s věčně suchým plátkem,jistě neztratí.
  V podstatě to dělám na koleně, trpěn v domácího zahradě. Ještěže ten starý pán, má slabost pro plantážnictví. Na jaře utrácí rád valnou část důchodu v Obi, Horbachu ap. a ve verandě je nálož petrklíčů a  podobného okrasného plevele.O tom v práci jsme už psali a je to dlouhá historie. V každým případě díky, bodrý Valachu a doufám, že si poradíš s tou nedostatkovou komoditou a posílíš nás v Žopech. Milovník portského se v tý bandě nevycválaných chillenců  s věčně suchým plátkem,jistě neztratí.  

V podstatě to dělám na koleně, trpěn v domácího zahradě. Ještěže ten starý pán, má slabost pro plantážnictví. Na jaře utrácí rád valnou část důchodu v Obi, Horbachu ap. a ve verandě je nálož petrklíčů a  podobného okrasného plevele.O tom v práci jsme už psali a je to dlouhá historie. V každým případě díky, bodrý Valachu a doufám, že si poradíš s tou nedostatkovou komoditou a posílíš nás v Žopech. Milovník portského se v tý bandě nevycválaných chillenců  s věčně suchým plátkem,jistě neztratí.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
						Erben 2017 Open
- Erben61
- Stálý člen
Zdar  Slíbil jsem že fotky dám jen bez brčálnic, už barevné a slíbil jsem i v žopáckým vláknu pojednání o neplodících černoškách.......no nic, nebudu to sáhodlouze rozebírat a hodím jsem fotky a splním tak vlastně obojí slib. Věřím že se ty kytky rozjedou, ale dělnice viz Naganero to asi nebudou. Posuďte sami.
  Slíbil jsem že fotky dám jen bez brčálnic, už barevné a slíbil jsem i v žopáckým vláknu pojednání o neplodících černoškách.......no nic, nebudu to sáhodlouze rozebírat a hodím jsem fotky a splním tak vlastně obojí slib. Věřím že se ty kytky rozjedou, ale dělnice viz Naganero to asi nebudou. Posuďte sami.

A na závěr, z jiného soudku zajímavý rajče, leč ,,moc se nenajím....... 

Slíbil jsem že fotky dám jen bez brčálnic, už barevné a slíbil jsem i v žopáckým vláknu pojednání o neplodících černoškách.......no nic, nebudu to sáhodlouze rozebírat a hodím jsem fotky a splním tak vlastně obojí slib. Věřím že se ty kytky rozjedou, ale dělnice viz Naganero to asi nebudou. Posuďte sami.
  Slíbil jsem že fotky dám jen bez brčálnic, už barevné a slíbil jsem i v žopáckým vláknu pojednání o neplodících černoškách.......no nic, nebudu to sáhodlouze rozebírat a hodím jsem fotky a splním tak vlastně obojí slib. Věřím že se ty kytky rozjedou, ale dělnice viz Naganero to asi nebudou. Posuďte sami.A na závěr, z jiného soudku zajímavý rajče, leč ,,moc se nenajím.......

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
						Erben 2017 Open
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
Neřekl bych, že by černoška byla sexy 

Ale ty tvoje úplně nejvíc Erbe

Ale ty tvoje úplně nejvíc Erbe
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
 Jára Da Cimrman
 Jára Da Cimrman