(mnou ochutnané,leč osobně
letos poprvé pěstované odrůdy)
BROWN BHUTLAH
MADBALLZ 7
MEDUSA
LEMON DROP
JALAPENO MAYLON
JALAPENO FARMERS
JALAPENO MAMOTH
(totál překvápko)
BIGCAP (no name capie MONSTR plodů od známého z Anglie)
BLUECHINA (netušim o co jde-recese pro manželku z Ali-už fotky byly hodně modře jedovatý
 )
  )(zazimované princezny)
TSM+TSMBT
KAROLÍNKA-scorpi a car nejedu dle trendu!!!!!Tady na foru to každej hrotí!?Sem na skoro 100L omáček pro známý ročně-potřebuju VOLTÁŽ

BLACK SCORPION TONGUE-pro mě naprosto nepochopitelně opomíjená
 krasavice!!!!
 krasavice!!!!A hlavně to (PRO MĚ ZÁSADNÍ) nejlepší:
TSM3
TSM2
BULGARIANCAROTE6
BULGARIANCAROTE4
CAROL12
CAROL9
Toto jsou kytky ,které daly pokusný zimní odchov-žádný sra ní od půlky března venku.
SHRNUTO PODTRŽENO-3 rokem mazlim separovaný kytí ne jen na pal,ale i na Aljaška teploty

PRAMEN ZDRAVÍ Z POSÁZAVÍ
 PRAMEN ZDRAVÍ Z POSÁZAVÍ   

za speciální pozdrav. Asi máš pravdu, když jsi mě zařadil mezi pacienty, za  špičkového odborníka, zde na fóru se však zdaleka nepovažuju. Leč dovolím si s Tebou souhlasit ohledně názoru na Black Scorpion Tongue, to je opravdu moc pěkná kytka. Vloni jsem ji trápil jen v truhlíku za okny vratnice, letos ji chci dopřát lepší podmínky, jsem zvědav jak v 10 lt vyroste a kolik dá plodů. Má i moc hezký květy.Taky jsi se zmínil o 100 lt omáčky, to je úctyhodné množství o tom bych si docela rád pokecal.No a jinak ať se Ti daří .
 za speciální pozdrav. Asi máš pravdu, když jsi mě zařadil mezi pacienty, za  špičkového odborníka, zde na fóru se však zdaleka nepovažuju. Leč dovolím si s Tebou souhlasit ohledně názoru na Black Scorpion Tongue, to je opravdu moc pěkná kytka. Vloni jsem ji trápil jen v truhlíku za okny vratnice, letos ji chci dopřát lepší podmínky, jsem zvědav jak v 10 lt vyroste a kolik dá plodů. Má i moc hezký květy.Taky jsi se zmínil o 100 lt omáčky, to je úctyhodné množství o tom bych si docela rád pokecal.No a jinak ať se Ti daří . 

alebo si preniesol posázavie na cyprus?
 alebo si preniesol posázavie na cyprus? 

Zbytek kytí jde až po zmrzlých.
  Zbytek kytí jde až po zmrzlých.