Jinak čím víc SHU tím víc Adidas !
 Jinak čím víc SHU tím víc Adidas !Pokus omyl
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokus omyl
Pche takový první Cayenne po zimě mě vždycky sfoukne jak svíčku. To má koule  Jinak čím víc SHU tím víc Adidas !

Jinak čím víc SHU tím víc Adidas !Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
						- 
				pan_klobouk
- Stálý člen
- Reputace: 250
- Kontaktovat uživatele:
Mas recht, doktore. Ja jen ze se to tu posledni dobou zvrhava v Kinder party a vsichni kdobchteji pestovat superpalivky jsou opovrhovani. Pro me jsou treba Annumky a Okrasky plevel a odrudy pro zensky ale nikomu to necpu do.vlakna kdyz si je da nekdo do svyho seznamu tak mu je proste nevymlouvam a necpu mu at radsi pestuje superpalivky. Tot vse
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Hoši jak jste si jistě všimly tak se řadím spíše do vysokooktanových papriček a nikomu bych nerozmlouval žádnou papričku i když třeba sní mám špatnou zkušenost. Třeba  Black Pearl - hezká kytka plody plné semen nedobré chuti ale co at si každej zkusí a třeba mu bude chutnat 100 lidí 100 chutí to samá s omáčkama! TSM DO KAŽDÉ RODINY vždyt to nemusíte jíst čerstvé usušíte na koření luxus mám slánku v které mám TSM vždy na stole nebo to hodíte do omáčky guláše cokoliv za mně doporučuji jde to i na balkoně ale počítejte že bude velká když jí dáte to co chce  

- 
				Martin1
- Nový člen
- Reputace: 1
Chlapi nakoniec som od jedného pána zohnal semienka white habanera, thanksgiving, 7 pot brown a brown bhutlah, zrejme skúsim zasadiť z každého 2 rastlinky a uvidím či sa mi to vôbec ujme  Vidím že sa tu rozvíril rečnícky krúžok ale to som len rád
 Vidím že sa tu rozvíril rečnícky krúžok ale to som len rád 

- 
				Bacula
- Stálý člen
- Reputace: 3801
- 
				Martin1
- Nový člen
- Reputace: 1
Dneska som presadil pár kúskov do väčších kvetináčov ako ste mi tu radili, dneska idem kupiť hnojivo a mierne ich prihnojím, budem ich prihnojovať po troške každý týždeň. Mám xxx ďalších sadeníc ktoré som sadil aby aspoň pár rastliniek mi vyšlo ale vyšli takmer všetky a mám ich fakt kopu. Všetko to sú TSM ale zrejme budem musieť nejaké vyhodiť nedá sa mať toľko rastlín hlavne ak chcem mať aj iné druhy. Zatiaľ carolinka a lemon drop pustili klíčky a už sú v pôde , uvidíme ako pôjde rast im  Prikladám foto 7ks presadených TSM.
 Prikladám foto 7ks presadených TSM. 
[image]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5884607D[/image]

Prikladám foto 7ks presadených TSM.
 Prikladám foto 7ks presadených TSM. [image]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5884607D[/image]
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni se jestli substrát už není předhnojený. První měsíc bych vůbec nehnojil. Maximálně lignohumát. Hlavně když kytku rozesadíš je v "lehkém" šoku a hned na ní s hnojivem nemusí být zrovna dobrý nápad.

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce