Už mám malé sadeničky TS a čakám kým sa chytí karolinka s lemonom a chocolate jolokiou. Budem sem priebežne pridávať foto, ocením nejaké rady
 Už mám malé sadeničky TS a čakám kým sa chytí karolinka s lemonom a chocolate jolokiou. Budem sem priebežne pridávať foto, ocením nejaké rady  

Tie na jedenie chcem ten lemon, praire fire a silnejšie chocolate jolokia. Myslím si že ide hlavne o dávkovanie chilli do jedla ak sa to nepreženie ani s extra pálivkami do väčšieho množstva jedla malo by to byť ok nie?
 Tie na jedenie chcem ten lemon, praire fire a silnejšie chocolate jolokia. Myslím si že ide hlavne o dávkovanie chilli do jedla ak sa to nepreženie ani s extra pálivkami do väčšieho množstva jedla malo by to byť ok nie?  Ten rok ako som spomínal je len taký pokusný, na ďalší budem rozširovať rady chilli
 Ten rok ako som spomínal je len taký pokusný, na ďalší budem rozširovať rady chilli  Ďakujem chlapi za rady , to že ich mám šupnúť až po prvé lístky som ani nevedel, spravím to tak
 Ďakujem chlapi za rady , to že ich mám šupnúť až po prvé lístky som ani nevedel, spravím to tak 
 , vůbec se toho neboj. Kytky přesaď hloubějc až po lístky a nic se neděje.
, vůbec se toho neboj. Kytky přesaď hloubějc až po lístky a nic se neděje.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů