Kendyho Terasa
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Re: Kendyho Terasa
Bydlím v pronajaté místnosti rodinného domu. Domácí je fajn. Domácí má slepice. Slepice mají vyhrazený prostor. Slepice mají rády zelený. Jedna slepice ráda zdrhá. Zdrhnuvší slepice mi ozobala Palerma a Maylon. Ve středu jsem měl k obědu slepici na paprice.Do omáčky jsem upustil trochu chilli. 

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
- Strato3
- Stálý člen
- Reputace: 73
A tak se budu muset stěhovat ???Erben61 píše:Bydlím v pronajaté místnosti rodinného domu. Domácí je fajn. Domácí má slepice. Slepice mají vyhrazený prostor. Slepice mají rády zelený. Jedna slepice ráda zdrhá. Zdrhnuvší slepice mi ozobala Palerma a Maylon. Ve středu jsem měl k obědu slepici na paprice.Do omáčky jsem upustil trochu chilli.
S3.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Stěhovat..... néééé Vona ta mrcha domácího taky srala zobala mu bylinky

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open
Si z toho dělejte kozy.
Ten záškodník, co ke mě lítá na něco menšího na svačinku, mi vyhlásil otevřenou válku.
Některé kytky vypadají, jako kdybych do nich střelil brokovnicí. Samá díra. Našel bych pár listů, co vypadají jako ementál.
Navíc se šmejdovi občas daří trefovat do stonku. Ekvádorské zlato už přišlo o hezkých pár listů. Buď úplně přeštípnutý stonek a list se valí na zemi, nebo tam smutně visí na vlásku, bez šance na přežití.
Ani nevím, co je to za hovado. Ještě jsem ho ani neviděl.
Nejspíš budu muset pověsit mezi kytky nějaká CD, nebo něco takového. Budu si u toho ale připadat jako pitomec.
Ten záškodník, co ke mě lítá na něco menšího na svačinku, mi vyhlásil otevřenou válku.
Některé kytky vypadají, jako kdybych do nich střelil brokovnicí. Samá díra. Našel bych pár listů, co vypadají jako ementál.
Navíc se šmejdovi občas daří trefovat do stonku. Ekvádorské zlato už přišlo o hezkých pár listů. Buď úplně přeštípnutý stonek a list se valí na zemi, nebo tam smutně visí na vlásku, bez šance na přežití.
Ani nevím, co je to za hovado. Ještě jsem ho ani neviděl.
Nejspíš budu muset pověsit mezi kytky nějaká CD, nebo něco takového. Budu si u toho ale připadat jako pitomec.
Nebo nech vypuštěného bílého démona.
Je to rozmazlenec, který je zvyklý s námi spát v posteli. Vydrží tam tak hodinku, dvě a pak řve o život, aby se dostala domů.Pedro píše:Nebo nech vypuštěného bílého démona.
-
- Stálý člen
- Reputace: 54
Ja bojuju s kosakama, hrabou v kvetnikach, klovou listy, vsude kolem kvetniku bordel z vyhrabany hliny...dal jsem na klacek pet flasku, celkem se to zlepsilo.