Tak po pěti dnech nějaké info s foty.
Naše jednotka se rozrostla o další desítku nedobrovolných dobrovolníků, kteří přišli hájit své zájmy (a hlavně zájmy majora Holu, který povýšil), proto se z rot stal jeden velký prapor, který aktuálně čítá několik desítek samostatných jednotek. Náš nepřítel, ale bohužel systematicky udeřil. Objevila se totiž plíseň, která je postupně ničena, ale zároveň se stále šíří. V druhé polovině příštího týdne přijde "Den D", kdy započne útok na nová stanoviště. Proto není potřeba tu plíseň řešit jakkoliv chemicky řešit
(jsem hodně proti postřikům obecně).
Dnes byl též ukončen první nábor (kromě divošek). Ale nesmutněte, ihned začal další, který se snaží získat ty, co v prvním neuspěly
(chtěl jsem včera podle lunárního kalendáře, ale nestihl jsem to). Druhý mini-nábor je ze 100% plný (
po 9 dnech je ta Naga + JPGS venku - Aktualizován 1. příspěvek). O příštím víkendu začne 2. velký nábor méně náročných jedinců
(včetně sladkých paprik).
Dneska major psal na psacím stroji několik desítek minut článek o jednom speciálním členovi praporu. Článek je skoro hotový. Máte se na co těšit.
Vyjde, až budou papriky větší.
Měl jsem takovou radost, že vylezlo Capsicum Eximium, ale to jsem bohužel nechtěně popravil - snažil jsem se mu sundat helmu a nepovedlo se.
Teď už fota
Papriky jsou všechny přibližně na stejné úrovni, jako tohle Madre de Riós - začínají se objevovat pravé listy
Habanero Yellow
1. část paprik (koukám, že je to mázlé, za to omlouvám

)
2. část paprik