(Bude mi to pomaly dozravat = tak za tyden sklidim prvni, to jsem zvedav...
Regulus 2015
- Lucifer
- Stálý člen
- Reputace: 44
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Regulus 2015
Koupeno od pestitele tady kousek od nas, v C. Budejicich. Jako - jednu "black pearl" ktera je zmutovana uz mam, ale tam je videt nejaka ta pribuznost - ale u te noname obludy jednoduse neni spolecneho absolutne nic = spis se tam muselo dostat jine seminko. A hledam uz jakou dobu neco co by melo takle konusovite plody co by byly nezrale svetle zlutozelene a zrale cervene, a tohle je prvni co vidim ze vypada takrka identicky.
Ale jsme tady offtopic - jen me to zaujalo.
)
11.7.2015
Capsicum Annuum cv.Pimientos de Padron - jedna z nejchutnějších a nejrychleji dozrávajících paprik.

A hurá do přípravy lahůdky...

Otrhané papriky se zalijí kvalitním olivovým olejem a na konci opékání se přidá sůl...

Už to bude...

A je to...
Těším se na ně celou zimu (nejen já, celá rodina i kamarádi), jak provoní vůně celý byt, a ta chuť s vínem a čerstvým chlebem...

Capsicum Annuum cv.Pimientos de Padron - jedna z nejchutnějších a nejrychleji dozrávajících paprik.
A hurá do přípravy lahůdky...
Otrhané papriky se zalijí kvalitním olivovým olejem a na konci opékání se přidá sůl...
Už to bude...
A je to...
Těším se na ně celou zimu (nejen já, celá rodina i kamarádi), jak provoní vůně celý byt, a ta chuť s vínem a čerstvým chlebem...
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Musím souhlasit .... chutově luxus.. zrovna dnes jsem si jednu hodil na gril po tom co se dodělaly špízy
ale už byla zralá (červená). Zkusím to podle tebe s olivovým olejem na pánvi.
http://www.foto-tapety.cz
Kde se daji sehnat seminka tehle dobroty?
Běžně v celém chilli světě, hlavně ve Španělsku.MartinS píše:Kde se daji sehnat seminka tehle dobroty?
Ale můžeš i u mě
16.7.2015.
Capsicum Eximium - další z přezimovaných divošek z Jižní Ameriky. Hodně kvete, dělá spoustu malých plodů a pálí
100 000 - 200 000SHU.

Capsicum Baccatum cv. Aji Omnicolor - ještě dostane postupně fialovou, oranžovou a červenou barvu

Capsicum Annuum cv.Takanotsume - je asi 10x méně páliva, ale zraje o 21 dní dříve než Capsicum Annuum cv.Poinsettia

Capsicum Eximium - další z přezimovaných divošek z Jižní Ameriky. Hodně kvete, dělá spoustu malých plodů a pálí
100 000 - 200 000SHU.
Capsicum Baccatum cv. Aji Omnicolor - ještě dostane postupně fialovou, oranžovou a červenou barvu
Capsicum Annuum cv.Takanotsume - je asi 10x méně páliva, ale zraje o 21 dní dříve než Capsicum Annuum cv.Poinsettia
Máš to moc hezký...radost pohledět. A ty tvoje divošky se mi moc líbí