Ale je moderní doba, videohovory, facebook, mobily s neomezeným voláním...já myslím, že v tu chvíli je volba jasná...bude mi smutno, ale můžeš mi občas volat a psát (což papričky nemůžou).Colostomizer píše:Takže přišel moment rozhodnout se, kdo půjde z domu ...
LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
Hlavne ze z toho mate pr*el
ale rozhovor ve stylu "musime si promluvit" byl jasnej a mel predem jasnyho viteze..
Na druhou stranu jsem od manzelky dostal velkej prispevek na sklenik..asi to pro ni bylo to nejmensi zlo

Na druhou stranu jsem od manzelky dostal velkej prispevek na sklenik..asi to pro ni bylo to nejmensi zlo

- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
- Obrázky: 0
Jsem rád že si dokážu ještě určité věci vydupat už jsem ženě vysvětlil že mi na balkon nemůže věšet prádlo aby mi neclonila aby mohlo slunce do pokoje kde stejně tak jako na balkoně budou papriky 

Berry to ze ti to teď odkekvala neznamena ze až bude v lete parno ze tam to prádlo nepovesi, na to pozor vím to z vlastní zkušenosti. V dobre náladě odkyvou kde co ale realita je potom nekde jinde
DD 

- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2

- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:

Vavy to vzniklo tak, že jsem se v půlce Listopadu rozhodl otestovat kvalitu osiva, stím že když to vyklíčí tak to zlikviduju a budu vědět že semínka jsou o.k. No jo ale když to vyklíčilo tak jsem vyměkl a nedokázal jsem to zlikvidovat a ted toho nelituju. Vyštipovat nebudu, nevidím důvod, rostlinka roste hezky dál, krásně se začla větvit. Bud to holka pálivá schodí sama a nebo naplodí a jak říkáš taky bych to viděl na konec Května