Capsicum galapagoense 2018
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
- Obrázky: 0
Re: Capsicum galapagoense 2018
Holu, máš nějaký osvědčený postup, aby ta divoška vylíčila? Mám jen jedno semínko, tak se bojím, abych to nepokazila hned na začátku. Díky.
Bacula
No, tady budeme rádi, když v té soutěži vůbec někdo bude.
On postup u divošek se nijak moc neliší. Když to semínko vezmeš trošku šmirglem, tak se urychlí jeho klíčení. Pokud máš ale jen jedno semínko a nikdy jsi to nedělala, tak to moc nedoporučuji zkoušet na takovýchto odrůdách.
Bacha na vodu

On postup u divošek se nijak moc neliší. Když to semínko vezmeš trošku šmirglem, tak se urychlí jeho klíčení. Pokud máš ale jen jedno semínko a nikdy jsi to nedělala, tak to moc nedoporučuji zkoušet na takovýchto odrůdách.

-
- Stálý člen
Na šmirgl si netroufám. Chápu, že příliš vody škodí, ale namočit před výsevem mohu, ne?Holu píše: ↑27 pro 2017 16:13No, tady budeme rádi, když v té soutěži vůbec někdo bude.![]()
On postup u divošek se nijak moc neliší. Když to semínko vezmeš trošku šmirglem, tak se urychlí jeho klíčení. Pokud máš ale jen jedno semínko a nikdy jsi to nedělala, tak to moc nedoporučuji zkoušet na takovýchto odrůdách.Bacha na vodu
Bacula
Můžeš, já to osobně dělat nebudu.
-
- Stálý člen
Nezlob se, že pořád otravuji, jen by mě ještě zajímalo, jestli nenamáčíš před výsevem obecně a nebo se ti to u těchto neosvědčilo?
Bacula
Nezlobim, jsem rád a rád i odpovím.
Obojí, neosvědčilo se mi to celkově (jen na annumkách), tak proto nemáčím nic.

Dnes bylo v 10:00 semínko umístěno do Jiffu.