SAZENICE ROKU 2017
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
- Obrázky: 0
Re: SAZENICE ROKU 2017
Odhlasováno, přeji všem hodně štěstí

ANKETA - HLASOVÁNÍ BUDE UKONČENO - 28.4.2017 - 23:59HOD
HALSUJTE ZE : https://www.survio.com/survey/d/V9R9H3H2F2S9E7O1V

HALSUJTE ZE : https://www.survio.com/survey/d/V9R9H3H2F2S9E7O1V
Take odhlasovano 

- 
				petr.polasek
- Stálý člen
- Reputace: 2979
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé kamarádi, jakožto vlastník soutěže si dovoluji HLASOVÁNÍ UKONČIT PRÁÁÁVĚĚ TEĎ !!    

UKONČENÍ SOUTĚŽE A VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ : 
Všem zůčastněným bych moc rád poděkoval za účast v této soutěži a věřím, že vzhledem k velkému zájmu během hlasování toto nebyla poslední soutěž tohoto druhu.
Vítězům tedy gratuluji a čest poraženým !!
Tak tady jsou ty výsledky :
Nejhezčí chinensku vypěstoval : Oskar69
Nejchlupatější chlupatici vypiplal : Erben
Nejhezčí okraksu si vymazlila : Bacula
C.Chinensis

C.Pubescens

C.Frutescens

Všem zůčastněným bych moc rád poděkoval za účast v této soutěži a věřím, že vzhledem k velkému zájmu během hlasování toto nebyla poslední soutěž tohoto druhu.
Vítězům tedy gratuluji a čest poraženým !!
Tak tady jsou ty výsledky :
Nejhezčí chinensku vypěstoval : Oskar69
Nejchlupatější chlupatici vypiplal : Erben
Nejhezčí okraksu si vymazlila : Bacula
C.Chinensis
C.Pubescens
C.Frutescens
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Well,  

Dneska se už asi dvě hodinky věnuji pročítání fóra abych se připravil na svůj příspěvek, ve kterém se chci věnovat porovnání tohoto netrpělivého a uplakaného hodně chladného období.
   Dneska se už asi dvě hodinky věnuji pročítání fóra abych se připravil na svůj příspěvek, ve kterém se chci věnovat porovnání tohoto netrpělivého a uplakaného hodně chladného období.
Před chvilkou jsem zjistil a velmi mě potěšilo vítězství v kategorii našich oblíbených Rocot.
Velmi si toho vážím a chci použít trochu archaické, otřepané leč pravdivé zvolání.,, Sláva vítězům, čest poraženým."
Dále chci poděkovat kolegáčkovi Lobovi za to, že soutěž vytvořil a obohatil tím fórum a příjemně zpestřil předstartovní čas.
Zajímavostí je, že jsem si v minulých dnech opatřil novou fotomašinku, která je tedy starší ročník jako já leč zánovní stavem, samozřejmě, že kvůli fotkám chilli a ta dělá celkem pěkný makro obrázky. Tak se s nimi pochlubím, což fajnově koresponduje.

a zde si dovolím presentovat svou ,,Haluz vítězství"

Ať se Vám všem daří a přináší vám to pěstování stejné uspokojení jako mojí maličkosti.
 Ať se Vám všem daří a přináší vám to pěstování stejné uspokojení jako mojí maličkosti.  

Dneska se už asi dvě hodinky věnuji pročítání fóra abych se připravil na svůj příspěvek, ve kterém se chci věnovat porovnání tohoto netrpělivého a uplakaného hodně chladného období.Před chvilkou jsem zjistil a velmi mě potěšilo vítězství v kategorii našich oblíbených Rocot.
Velmi si toho vážím a chci použít trochu archaické, otřepané leč pravdivé zvolání.,, Sláva vítězům, čest poraženým."
Dále chci poděkovat kolegáčkovi Lobovi za to, že soutěž vytvořil a obohatil tím fórum a příjemně zpestřil předstartovní čas.
Zajímavostí je, že jsem si v minulých dnech opatřil novou fotomašinku, která je tedy starší ročník jako já leč zánovní stavem, samozřejmě, že kvůli fotkám chilli a ta dělá celkem pěkný makro obrázky. Tak se s nimi pochlubím, což fajnově koresponduje.
a zde si dovolím presentovat svou ,,Haluz vítězství"

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´