Tak vcera konecne prisel vytouzeny dest. Bourka jako prase. Dest masakr, ze jsem pak na balkone daval pryc podmisky aby chilli nestaly ve vode. Textilie me asi zachranila pred polamanim vetvi. Koukal jsem na predpoved a dest by mel vydrzet az do stredy. No uvidime co to udela s kvety, kytky jsou poradne prolite a proschnou nejdrive pristi vikend.
Pres textilii prosla voda bez problemu, ale nebyly to takove napory jako kdyby nebyla.
Nasel jsem jen dve odlomene vetvicky, resp jejich konce.
Jak jste dopadli vy? Hlavne venkovni pestovani.
Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...
Re: Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...
V noci ze sobotu na nedeli mi vitr prevratil jeden kvetinac s Large red cherry. Vysoka potvora, i s květináčem tak metr sedmdesat. Docela me to prekvapilo. Kvetinac ma 8 litru. Kytka stala za zastinenim z rakosu.
Nicmene to vypada, ze to prezila. Včera vypadala docela prepadle, ale dneska je to uz lepsi.
Ale nenasel jsem zadne orvane listy, nebo podobne skody.
Nicmene to vypada, ze to prezila. Včera vypadala docela prepadle, ale dneska je to uz lepsi.
Ale nenasel jsem zadne orvane listy, nebo podobne skody.
Čau, včera jsem byl taky docela nervózní a pořád jsem je kontroloval. Naštěstí tady v bloku tolik nefouká, takže všechno ten masakr přežilo bez jediné újmy. Nicméně dneska, pod váhou plodů a mokrých nacucaných listů, jsem přišel téměř o jednu větev. Stačilo fouknout a byla zlomená - mám to ve vlákně, tak mrkni. ZatímMartinS píše:Tak vcera konecne prisel vytouzeny dest. Bourka jako prase. Dest masakr, ze jsem pak na balkone daval pryc podmisky aby chilli nestaly ve vode.
....
Jak jste dopadli vy? Hlavne venkovni pestovani.
No ono je to take tim ze jak rostlina nasaje vice vody nez je normalni, tak se mnohem snaze zlomi. To ma na tom hlavni podil, nez to ze je na ni voda zvenku.
Už mě to počasí vážně se**.
Sotva holky vyschly, tak zase chčije. A to jsem se už těšil, že jim dnes dopřeju zase po dlouhé mokré době trochu vitamínů (hnojiva)... 
Navíc mi to před chvilkou venku pěkně podklouzlo na koloběžce, takže se ještě teď klepu, že nesbírám zuby

Navíc mi to před chvilkou venku pěkně podklouzlo na koloběžce, takže se ještě teď klepu, že nesbírám zuby

To já si chrochtám, páč moje Rocota si chrochtají a konečně začali nasazovat plodíky, ted jsou velký asi jako semínko z jablka ale jsou tam 

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak to gratulujulobo píše:To já si chrochtám, páč moje Rocota si chrochtají a konečně začali nasazovat plodíky, ted jsou velký asi jako semínko z jablka ale jsou tam

http://www.foto-tapety.cz
Jj ale já tu daň rád zaplatím
důležitý je že už se tvoří plůdky a když tak dozrají na zaskleným balkoně samozřejmě když nebudou mrazy v listopadu a prosinci, v tom případě zaskládám Rocotama pokoj pro hosty, ten měsíc to manželka bude muset vydržet