Vím...Nejsu kktvavy.p píše:Vždyť to je jasný je to napsaný v titulku ze ti to nepojede.... ANDROID aplikace..ripaxxx píše:Mě to prostě nefungujeZase jen pro vyvolené...
WP8.1
 ..To byl jen lehký náznak, že by mohl udělat i WP
Vím...Nejsu kktvavy.p píše:Vždyť to je jasný je to napsaný v titulku ze ti to nepojede.... ANDROID aplikace..ripaxxx píše:Mě to prostě nefungujeZase jen pro vyvolené...
WP8.1
ripaxxx píše:Nechci rejpat, ale neměl by si to vytvořit ten co to potřebuje. ... kolegovi to bude zjevně na founu k ničemu. ...vavy.p píše:Vždyť to je jasný je to napsaný v titulku ze ti to nepojede.... ANDROID aplikace..ripaxxx píše:Mě to prostě nefungujeZase jen pro vyvolené...
WP8.1
Vím...Nejsu kkt..To byl jen lehký náznak, že by mohl udělat i WP
Díky za zpětnou vazbuStill píše:Stáhnuto, skvělá appka, funguje bez problémů. Xiaomi Mi3 android 4.4.2 MIUI 4.6.27 full HD díky

Zdarec kamaráderipaxxx píše:Mě to prostě nefungujeZase jen pro vyvolené...
WP8.1
 Koukám, že umíš přiložit polínko do flamovýho kotle
  Koukám, že umíš přiložit polínko do flamovýho kotle  

). Po těch letech již vím, že zadané algoritmy nejsou vždy správné, takže apka potřebuje malé úpravy včetně dizajnu. Takže... Oživuji tento projekt a budu se jej snažit co nejdříve (v tomto případu se časová osa rovná počtu vypitých rumů ) přizpůsobit roku 2020...
 ). Po těch letech již vím, že zadané algoritmy nejsou vždy správné, takže apka potřebuje malé úpravy včetně dizajnu. Takže... Oživuji tento projekt a budu se jej snažit co nejdříve (v tomto případu se časová osa rovná počtu vypitých rumů ) přizpůsobit roku 2020... 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti