Jdu se dávat dohromady do hospody s kolegou z chronomagu /http://forum.chronomag.cz/ - chilli a omáčku beru s seboubremic píše:Tož se chlapiska dejte rychle dohromady

Jdu se dávat dohromady do hospody s kolegou z chronomagu /http://forum.chronomag.cz/ - chilli a omáčku beru s seboubremic píše:Tož se chlapiska dejte rychle dohromady
Zlatý rohlíky, mám dohledu , 6tydnu čistých vyvarů. Potom kasičky a učit se papat jakoproki73 píše:Přeji brzké uzdravení a návrat domů ale nejsi sám kdo je marod já už týden jím suché rohlíky a hořkej čaj a beru tucet leků a taky se mi to nelepší takže at nás brzy pálí
heh včera večer jsem se hecnul a dal jsem si kousek pizzi a dopadlo to katastrofalně stravil jsem hodinu na zachodě v porodních křečích a myslel jsem že se oběsím na splachovadle ale po chvíly hlukokého dýchání to přešlo takže zase návrat k rohlíkům a atˇ ti chutna vejvar a přidej do něho alespon habanerko at to má nějakou chutvavy.p píše:Zlatý rohlíky, mám dohledu , 6tydnu čistých vyvarů. Potom kasičky a učit se papat jakoproki73 píše:Přeji brzké uzdravení a návrat domů ale nejsi sám kdo je marod já už týden jím suché rohlíky a hořkej čaj a beru tucet leků a taky se mi to nelepší takže at nás brzy pálí
Miminko. Ale jinak, lepší vývar než suchej rohlajz. No tobě taky brzké uzdravení, a všem chilli-marodum. Jako perla.. Sestřičkam jsem dovezl pytel papriček mix, první se chytil doktor, naštěstí mě nerazal, jako druhá hladová sestřička z jiného odd. A ta se praskla sama takové rachot už jsem dlouho neslyšel.
-- 19 zář 2014 22:53 --
Ještě dík za podporu všem zúčastněným. V lednu přecházím na intenzivní tréning.
heh včera večer jsem se hecnul a dal jsem si kousek pizzi a dopadlo to katastrofalně stravil jsem hodinu na zachodě v porodních křečích a myslel jsem že se oběsím na splachovadle ale po chvíly hlukokého dýchání to přešlo takže zase návrat k rohlíkům a atˇ ti chutna vejvar a přidej do něho alespon habanerko at to má nějakou chutproki73 píše:
vavy.p píše:heh včera večer jsem se hecnul a dal jsem si kousek pizzi a dopadlo to katastrofalně stravil jsem hodinu na zachodě v porodních křečích a myslel jsem že se oběsím na splachovadle ale po chvíly hlukokého dýchání to přešlo takže zase návrat k rohlíkům a atˇ ti chutna vejvar a přidej do něho alespon habanerko at to má nějakou chutproki73 píše:
nee,m ale měl jsem ho tak velkej ,že jsem se do stával do stavu že sport nepřicházel do úvahu bo mě zlobí zada kotníky.....vys.tlak..., furt na hromadě, a jak jsi doma přbíráš,m v noci tě bolí želudek hlady tak ho musíš nakrmit, sice poslední rok více měně jen zelenina, no ale kyž jí sežereš na posezení 2kg tak to postrádá efekt. a jelikož mám silně vyvynutou slabou vůli..... tak se mi o to i dokovi zdalo jako rozumný řešení.dnes jsem se vrátil domů od pondělí 6kg dole stím jsem normálně bojoval rok , .. jsem zvědav kam se dostanu. jo a před předoperačním vyšetření jsem si jeden den před schroupnul ten dvoj-boj a doktor povídal, že žaludek je zcela OK bez jakeho koliv podráždění.....takže následky to nezanechává..proki73 píše: to už sis ten žaludek tak propálil ?
a pak kdo je tu kůnvavy.p píše:a jelikož mám silně vyvynutou slabou vůli....proki73 píše: to už sis ten žaludek tak propálil ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti