Moje první milionová ochutnávka jolokia nagabon

Vlastní videa s chilli
vavy.p
Stálý člen
Reputace: 4
Obrázky: 0
Kontaktovat uživatele:

Moje první milionová ochutnávka jolokia nagabon

Příspěvekod vavy.p » 12 srp 2014 22:52

Jako darek jsem dostal na ochutnání jolokii nagabon, jako přípravu jsem dem předtím slupnul nějaký to haba yellow, dnes vyčistil jolokii od semínek(na setí, bylo nutno skovat) , přichystal pulčák mléka, slupnul něco málo masiska na grillu, zavolal dceru ať jde točit... první zadrhel... jak začla nastavovat telefon, promnula si oko....já zapomněl, že když jsem čistil tu jolokii tak jsem psal několik sms..... byl čas na cigáro než přestala nadávat a "plakat", manželka si nemohla nechat ujít a musela vyzkoušet jestli rtěnky na zvětšení rtů obsahují silnější capsaicin ... potřela si rty.... a hádejte..... samozřejmě tak silná rtěnka není( zatím jsem se smál já)..... no a konečně se točilo.. viz video. nachystané mléko jsem dopíjel až když jsme šli domů abych to sebou netahal... klika , že jsem ho nepoužil, bylo venku v lednici u grillu samozřejmě "zkyslé" malem jsem vrhnul.... no a můj výkon je tady....
https://www.youtube.com/watch?v=s0GfU4zbcBA
no a manželčin telefon tady:
https://www.youtube.com/watch?v=zS0eD4p0eSY

Nightlol
Stálý člen
Reputace: 0

Re: Moje první milionová ochutnávka jolokia nagabon

Příspěvekod Nightlol » 13 srp 2014 08:00

me už se formuje par bhut jolokia yellow tak jsem zvedavej :D ...

jinak dobre video :respect:

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Příspěvekod Dr.Pedr » 13 srp 2014 12:22

vavy.p píše:Jako darek jsem dostal na ochutnání jolokii nagabon, jako přípravu jsem dem předtím slupnul nějaký to haba yellow, dnes vyčistil jolokii od semínek(na setí, bylo nutno skovat) , přichystal pulčák mléka, slupnul něco málo masiska na grillu, zavolal dceru ať jde točit... první zadrhel... jak začla nastavovat telefon, promnula si oko....já zapomněl, že když jsem čistil tu jolokii tak jsem psal několik sms..... byl čas na cigáro než přestala nadávat a "plakat", manželka si nemohla nechat ujít a musela vyzkoušet jestli rtěnky na zvětšení rtů obsahují silnější capsaicin ... potřela si rty.... a hádejte..... samozřejmě tak silná rtěnka není( zatím jsem se smál já)..... no a konečně se točilo.. viz video. nachystané mléko jsem dopíjel až když jsme šli domů abych to sebou netahal... klika , že jsem ho nepoužil, bylo venku v lednici u grillu samozřejmě "zkyslé" malem jsem vrhnul.... no a můj výkon je tady....
https://www.youtube.com/watch?v=s0GfU4zbcBA
no a manželčin telefon tady:
https://www.youtube.com/watch?v=zS0eD4p0eSY
:thumbup: Paráda....(karma za video..tradice)

bremic
Stálý člen
Reputace: 3

Příspěvekod bremic » 13 srp 2014 15:48

Ahooj. Karma za statečnost.....nejhorší je se vždy k něčemu rozkývat pak už to nejde vzít zpět :tiphat:

slavecek
Nováček
Reputace: 0

Příspěvekod slavecek » 13 srp 2014 19:10

Ja dostal ze shopu vzorek uzene Jolokie... No a jak jsem tu ampulku mel otevrenou a sypal jsem si cvicne na jazyk, tak me napadlo ji poslat do rypaku :-) No a tak jsem vcera sedel s partou v Mestansky Besede a po tretim pivu jsem odsypal a snupnul :-) Myslim ze v ty hube je to horsi. Priste dam vetsi hroudu a natocim to :-)

Findejs
Stálý člen

Příspěvekod Findejs » 13 srp 2014 19:11

dobrá práce :respect:
Docela málo jsi ji rozžvýkal, nedělalo ti to později bordel v žaludku a střevech?

chilli-max
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chilli-max » 13 srp 2014 19:29

Pěkný...videa s prvním pokořováním vyšších levelů SHU jsou super... jen tak dál. :-)
http://www.foto-tapety.cz

vavy.p
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vavy.p » 13 srp 2014 20:56

Findejs píše:dobrá práce :respect:
Docela málo jsi ji rozžvýkal, nedělalo ti to později bordel v žaludku a střevech?
Snažil jsem se aspoň 15 sekund nevim jak dlouho to bylo ve finále, ale problémy nebyli žádný....až na to "zhořklý mlíko...brrrr

-- 13 srp 2014 20:58 --
chilli-max píše:Pěkný...videa s prvním pokořováním vyšších levelů SHU jsou super... jen tak dál. :-)
Než vlítnu na vlastní TSM tak zkusím ještě někde splašit nějakej milion a půl... asi v Brnisku...

Zpět na „Vaše videa s chilli“