Kolega MARIO.GREEN jo objednal a já bych se rád vyjádřil k tomu co jsem cítil, či spíše necítil.
Máme za sebou Morugu omáčku a Habanero omáčku od produkce Nová Paka, tak jsme otestovali i tuhle.
Test probíhal jako vždy, čajovou lžičku, do plna a šup do pusiny. Normálně bych po minulých zkušenostech čekal buď ovocnou chuť či rajčatový základ. Chyba, okamžitě jsem přišel o všechny chuťové buňky, dostal pecku do hlavy a pár krásných chvil slintal do firemního koše

Zde jsem poznal že to nebude žádná sranda(toaletní potíže raději popisovat nebudu), druhá fáze, párek v rohlíku, asi bych to popsal jako mouka a oheň, nebo muka a oheň?
Následovalo naše oblíbené, fazoloví kotlík, bože krásně pálil, až jsem se spálil. Čím více jsem se blížil ke dnu talíře, tím více mi bylo jasné že napalm je oproti tomu hodná holka.
Je to po dlouhé době, omáčka která leží dlouho v lednici, sníst ji je problém i pro nás dva magory.
Do dneška nevím jak chutná, doporučuji na týrání přátel.
Očekávám že v létě najde upotřebení jako pálivá přísada pro grilování na chuť to není, spíše pro potřebu vyvolat pocit euforie, a vyplavit endorfiny.
Mára dodá své pocity, třeba něco cítil

Pokud někdo ví jak to chutná, skládám poklonu