Karolina?
Re: Karolina?
Ahoj a vitej. Nicmene stejne z toho bude maximalne derivat 7Pot Primo. Karolina Reaper je zmanipulovany komercni podvod a pepper x, bude to same. Stejny "pestitel" stejna jedinna laborka co overuje palivost patri jeho kamosovi. Opet zadny rodokmen. Takze to co ti vyroste, tak ber s rezervou. Nicmene kytka je to pekna. Mit vice svetla, nebude mit tak vysoka patra a bude mensi celkove. Moje chinenses maji z growboxu treba 15 pater na 30cm vysky. Jakmile jdou z boxu, zacnou se natahovat.
Btw i u nas na foru se vyskytuje nekolik uspesnych crossu, ktere krasne plodi a pekelne pali. Takze i pokud by nevyrostlo presne co jsi zasadil, nevadi, treba to bude neco lepsiho
Btw i u nas na foru se vyskytuje nekolik uspesnych crossu, ktere krasne plodi a pekelne pali. Takze i pokud by nevyrostlo presne co jsi zasadil, nevadi, treba to bude neco lepsiho

No tak tedy uvidíme. Díky kluci za zprávy 

Jasny, hlavni kdyz se kytce bude darit. Otec je vzdy nejisty
Osobne jsem "Karolinu" mel a daval jsem ji i prezimovat.
Neni vubec spatna, ale jsou i chutnejsi druhy. Na koreni je slusna dost. Ta tvoje rostlinka vypada krasne zdrave, pokud ji das poradnej kvetinac, tak to bude slusny monstrum
Ja ji mel tehdy pred lety v 40l kvetinaci.
Bylo to jiz pred mnoha a mnoha lety

Neni vubec spatna, ale jsou i chutnejsi druhy. Na koreni je slusna dost. Ta tvoje rostlinka vypada krasne zdrave, pokud ji das poradnej kvetinac, tak to bude slusny monstrum

Bylo to jiz pred mnoha a mnoha lety